Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje ned til 767.000,- i juni

Porteføljen er ned 74 300,- siden forrige måneds oppdatering. Dette skyldes ene og alene bevegelser i kryptomarkedet. KLP Aksjeverden Indeks fondet har gått opp noen tusenlapper og står fjellstøtt foreløpig.

Nå har jeg betalt skatteregning for 2018 og 2019 hvor jeg leverte inn oppdaterte tall inkludert kryptovaluta. Det ble ca 20 000 kr i restskatt. Venter fortsatt på regning for 2020 som blir den desidert største utgiftsmessig sett. Derfor blir det ingen innskudd denne måneden, heller ikke neste måned. (Bortsett fra 500,- i CAKE token staket på pancakeswap…)

Utviklingen er uansett interessant:

Første gangen på en stund at diagrammet peker nedover, men slik er det vil man være med på dette. Det er faktisk ikke så galt som det kunne ha vært. Jeg har en token (0xbtc) som har holdt seg ganske greit i verdi som veier litt opp også.

Ellers går vår felles sparing som vanlig, ingen endringer her.

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondssparing. Leker ikke med dette.

  • KLP AksjeVerden Indeks: 128 200 kr.

Felles sparing, øremerket bil:

Bilen må skiftes ut en gang, forhåpentligvis holder den i noen år til, men jeg bruker den mye i jobb så vi får se. Denne kontoen har en kort sparehorisont på 2 – 4 år. Vi betaler alltid inn 2 500 kr i måneden felles. I tillegg setter jeg over det som blir etter mining av kryptovaluta til denne kontoen. Dette står på BlockFI og gir renter hver måned. Mining gir ca 1 000 kr i måneden.

  • Ethereum: Saldo forrige måned: 24 800 kr.
  • Saldo i dag: 25 200 kr

Spennende tider er det, vi kjører på som vanlig så får vi bare se hvor vi ender opp.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.