Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje rett opp til 397.390,- i januar

Denne måneds oppdatering bærer preg av store bevegelser i kryptovaluta. I tillegg har verdien på fondsandelene økt i denne perioden. Totalt har porteføljen økt med nesten 50 000 kr siden siste oppdatering. Ikke verst.

Er et hårstrå unna 400 000, men det kan fort snu pga bevegelsene i krypto. Jeg forholder meg relativt rolig i forhold til det uansett. Etter at dette innlegget er ferdig, og publisert kan diagrammet godt ha endret seg 5 000 – 10 000 kr. Men sånn er det bare.

400k, det var ikke mange årene jeg drømte om 200k. Neste mål er opplagt en halv million, men som nevnt i tidligere innlegg er det ikke noe jeg stresser med noe særlig.

Fordeling av 2 000 kr i sparing denne måneden forholder seg slik:

 • 1 000 kr – KLP Aksje Global Indeks V
 • 700 kr – KLP Aksje Fremvoksende Markeder Indeks II
 • 300 kr – Bitcoin

Uavhengighet: 1 år og 7 måneder (basert på 20k/mnd, noe avrundet)


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Portefølje rett opp til 397.390,- i januar”

 1. Måtte sjekke prisen på prisen på Ethereum da jeg så grafoppstillingen din på krypto i innlegget her.

  Har en liten post som jeg har lagt i skuffen og har ikke fulgt med eller sjekken prisutviklingen siste par måneder. Desto hyggeligere å se oppturen. Håper det varer fremover.

  Forstår det slik at du tjener litt på musikk i tillegg til bloggen. Men er det slik at du også har forsøkt fotosalg på nett? Mulig jeg husker feil. Men hvis det er slik at du selger digitale foto – har du kjennskap til momshåndtering?

  Bakgrunnen til spørsmålet er at jeg har startet å selge digitale bilder i små skala med USA som største marked. Nettstedet jeg selger via håndterer momsen mot USA (legger på VAT på prisen og tar hånd om pengene, slik at jeg bare får inntektene uten moms). Lurte på om du tilfeldigvis kjenner til hvordan dette blir i forhold til momsrapportering – om man som selger av digitale bilder til utlandet bør inkludere inntektene i MVA-rapporten.

 2. Tjener ikke noe særlig på hverken foto eller musikk. Det jeg tjener mest på er faktisk affiliateinntekter, og tidligere lenkesalg. Lenkesalg har jeg mer eller mindre har sluttet med dog (ikke affiliate). Ønsket, er å tjene mest på musikk og foto, men det får ta den tid det tar.

  Når det gjelder MVA og lignende er ikke jeg riktig person å spørre om det, Skatteetaten har fått ganske gode nye sider som faktisk er hjelpsomme. Så sjekk der tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.