Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Regningskontoen tom?

En helt vanlig dag, etter en lang dag på jobben og etter at ungene er lagt i seng. Jeg sitter med laptopen og gjør et eller annet økonomirelatert i nettbanken. Kan ikke helt huske hva det var, men jeg sjekker regningskontoen for å se om alt er på stell der.

Synes kanskje det er lite penger der, men det er ikke så uventet med tanke på hvilken periode vi er inne i nå. Dette er jo den såkalte regningsperioden da årsavgift, tv-lisens, kommunale avgifter, forsikringer osv blir sendt ut. Dessuten har denne regningskonto overlevd i nesten 4 – 5 år uten at noe har manglet så jeg regnet med at det ville «ordne seg»…

Så oppdaget jeg at det ikke var dekning for alle regningene likevel. Jeg kan ikke skjønne det? Måtte spørre kona, om hun har gjort et eller annet? men nei… Vi ble overrasket med en ganske høy regning fra kommunen. Det var lagt til noen poster som ikke vi var 100% klar over eller hadde feilberegnet ganske kraftig.

Jeg måtte oppdatere budsjettet for å dekke inn dette, og det resulterer i litt mindre netto hver måned fra og med nå.

Jeg har drevet denne økonomibloggen i snart seks år, men det betyr ikke jeg er ufeilbar. Jeg skjønner godt at enkelte kan slite litt med økonomien og ikke minst ha kontroll på hva som skal betales til enhver tid. Det er akkurat derfor det er såpass viktig med kontroll slik at man kan unngå slike overraskelser som vi fikk nå.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.