Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Retina MacBook Pro snart i hus

Retina MacBook Pro

Jeg har tenkt en stund på om jeg skal skrive dette innlegget eller ikke men, velger å gjøre det likevel. Formuebygging brukes også som en form for loggbok over hva jeg selv driver med.

Det er gjort noen endringer i EDB oppsettet hjemme… som innebærer at min stasjonære PC og iMac har fått nye eiere. Disse to blir byttet ut mot en Retina MacBook Pro istedenfor. En maskin som skal klare å dekke alle behov jeg har som er følgende:

 1. Musikkproduksjon
 2. Bildebehandling
 3. Oppdatering av nettsted
 4. Mediaserver når den står hjemme (via ekstern disk)
 5. Kommunikasjon / Surf / Nettbank
 6. Noe spilling (WoW, SC2)

Ettersom jeg er over middels opptatt av data / gadgets er det for meg en bragd hvis jeg klarer å beholde maskinen i over to år. Største grunnen er at det er veldig dyrt å holde på å selge / bytte hele tiden. Dette med nøkternhet har ikke helt fått fotfeste i akkurat dette temaet. Derfor skal jeg virkelig prøve å beholde utstyret selv når det kommer noe nytt og mye bedre om 1 år.

Ellers er økonomien helt okay akkurat nå, 20 000 på buffer, mye av skattepenger og feriepenger er skutt inn på billånet. Fondsporteføljen går oppover dog sakte fordi vi prioriterer å betale en del gjeld først.

Hvis noen vil ha en liten mini-anmeldelse av Retina MacBook Proen når jeg har brukt den en stund kan det sikkert publiseres noe her.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Retina MacBook Pro snart i hus”

 1. Jeg har helt sinnsykt lyst på en sånn. Har fabulert om å unne meg en etter å ha spart 100.000 på bufferkonto, men er fortsatt god tid til å tenke på den saken.

  Gi gjerne en slags anmeldelse – om den er så bra som jeg har inntrykk av. Pr i dag har jeg en laptop som må ha kjølematte fordi den blir utrolig varm, så i tillegg til pros & cons må du gjerne si noe om hvor varm den blir under bruk 🙂

  Takk for påminnelsen om hvor mye denne frister, hjertelig takk 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.