Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ryddet litt på økonomisk status

Som synes har jeg oppdatert «økonomisk status» bolken til høyre. Nå er billånet bakt inn i boliglånet og derfor lar jeg kun boliglånet stå oppført.

Min samboer har også fått en pen liten bonus, slik at vår fellese sparekonto er nå ganske grei 🙂

Som jeg skrev i et tidligere innlegg har jeg bestilt meg en av disse nye MacBookene som kommer ut i disse dager. Dette brukte jeg kredittkortet til. Jeg skal selvfølgelig betale ned dette så kjapt som overhode mulig. Jeg tror, men er ikke helt 100% sikker at jeg kan klare å slettet denne gjelda før året er omme. Slik at det blir minimalt med renter.

Jeg skal bland annet selge min stasjonære PC som jeg har nå, som skal finansiere en del av dette. Dessuten har jeg noen tusenlapper her og der pluss at jeg har regnet litt på det.

Føler nesten at jeg sitter her å unnskylder meg for leserne av bloggen min. Jeg mener at ærlighet er viktig, selv om det kanskje ikke er så behagelig alle ganger.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Ryddet litt på økonomisk status”

 1. Jeg handlet akkurat lue og hansker til vinteren. Tok meg selv i å ha dårlig samvittighet, fordi jeg har to luer fra før av..Eh sparivren kan kanskje gå litt for langt. Samtidig tenker jeg at vår samvittighet regulerer overdrevet konsumsjon, så den har vel en slags funksjon likevel. Så kos deg med den nye dataen din, og gratulerer med din fornuft som finansierer kjøpet med salg av noe annet. Og jeg skal bytte på mine tre luer, for det blir sikkert en kall vinter.

 2. Tror ikke jeg får så mye for min PC at det dekker hele laptop kostnaden. Men det dekker nok en hel del, slik at det til slutt ikke blir så mye jeg må ta fra «egen lomme» likevel.

  Det kan hende at jeg må dele opp dette på to eller tre måneder i værste fall. Da er det ganske bra at Skandiabanken har 50 dagers betalingsutsettelse, og hvis du går over blir renta på «kun» 14,65%. Og det er dessuten effektiv rente.

  For morro skyld sjekket jeg finansieringsplanen til Eplehuset.no. Deler du opp betalingen på 24 måneder blir den effektive renta på 31,2% !

  Men, nå ville jeg ikke gå inn i noen form av nedbetalingsplan da …

  Ja ja. fikk mail om at den er sendt nå, så da tar det vel en uke til før jeg får den. *sukk*

 3. Det kan av og til være en hårfin grense mellom nøysomhet og grådighet, og vi skal jo helst ikke bli grådige. Jeg synes du er flink som er bevisst på kredittprisen og har laget en plan for nedbetalingen før du kjøpte laptop-en. At du i tillegg bruker et av de beste kredittkortene (min mening) når du først handler på kreditt applauderer jeg også for.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.