Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Service på bil – jeg gjør det selv

Det er en del folk som stikker innom her hver dag, men som har nødt til snu tomhendt fordi jeg ikke har publisert noen innlegg. Så til deg som trofast kommer innom: takk! Det settes stor pris på.

For noen år siden var det andre boller, jeg skrev om mye rart for å si det sånn! Tar du en kikk på denne siden liste over alle innlegg siden oppstart finner du mye rart. Jeg skrev mer om hverdagslige ting som opptar meg, det har det blitt mindre av ser jeg.

Jeg vil alltid gjøre ting bedre, men det kan forhindre publisering av nye innlegg. Hver gang har jeg lyst til å overgå meg selv i profesjonalitet og ikke skrive om så mye fjas.

Da gjenstår det bare rapportene om ekstra inntekt, og det blir litt for kjedelig.

Derfor tenkte jeg benytte meg av muligheten i dette innlegget om å informere at de SFO pengene vi skulle bruke på boliglånet denne måneden blir brukt på service av bil istedenfor.

🙄

Fordelen er at jeg reparerer kjøretøyet selv, og «sparer» inn arbeidskostnad (jeg vet at jeg sparer egentlig ikke noe) men det har villet koste ca 8 – 10k i arbeid på verksted + deler. Jeg skal skifte toppdekselpakning og noen dyser. Det er mye bra instruksjoner liggende ute på YouTube så dette skal forhåpentligvis gå helt fint sier vi.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.