Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Skagen Global, Skagen Kon-Tiki, Carnegie Worldwide og Holberg Norge

SKAGEN Fondene

Skagen Global, Skagen Kon-Tiki, Carnegie Worldwide og Holberg Norge. Disse fire fond blir nå i min faste portefølje. Jeg kommer til å opprette en spareavtale i Skandiabanken der fordelingen blir 25% på hvert enkelt fond. Enkelt å greit… Den faste sum som skal trekkes for hver måned setter jeg på 3 000 kroner. Det gir 750 kroner til hver fond hver måned. Jeg kan sette av en tusenlapp ekstra fordi jeg har kvittet meg med forbrukslånet og kan derfor bruke den tusenlappen på noe mer fornuftig. Klarer jeg å holde dette gående i 17 måneder vil jeg komme litt over fondmålet i 2010 som er 50 000 kroner.

Jeg tar i litt ekstra fordi jeg skal kunne justere litt på månedsbeløpet. Jeg ser i mitt budsjett at jeg kan klare 4 000 kroner i måneden men da blir det kanskje litt trangt. Dessuten er det ikke smart å ta seg vann over hodet. Det vil til slutt ende med at man slutter helt. Forrige gang jeg sparte i fond satte jeg av 1 000 kroner i måneden. Det var ikke så veldig vanskelig å forholde seg til.

For å feire denne beslutning har jeg gjort noe jeg strengt tatt ikke burde. Men jeg føler meg rett å slett litt småstresset når børsen peker oppover og jeg ikke er helt med … Jeg har kjøpt andeler i Skagen Global for 1 000 kroner og andeler i Holberg Norge for 1 000 kroner. Det vil si at min totale anskaffelsesverdi er nå 4 000 kroner. 1 000 kroner på hver fond.

Det skal også sies at hvis jeg vil nå fondmålet på 50 000 kroner i slutten av 2010 er den eksakte sum jeg må spare hver måned 2 705 kroner.

Jeg er igang på nytt ! 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Skagen Global, Skagen Kon-Tiki, Carnegie Worldwide og Holberg Norge”

  1. Mitt innskudd på 40 000 i Kon- Tiki har feitet seg opp til 48 000. Vurderer å selge meg ut. Min filosofi er at om man er fornøyd med avkastningen så burde man selge seg ut.

    Innspill mottas med glede!

  2. Personlig tror JEG at Kon-Tiki skal opp enda mer. Hvorvidt du skal selge eller ikke kan ikke jeg bestemme for deg. Sover du godt på natta og ikke trenger pengene skulle nok jeg ha hatt dem der.

  3. Solgte meg helt ut av Global her forleden. Avkastning 114,- 🙂 Jeg er blitt så rik nå at jeg tror jeg kjøper meg en pakke med kyllingfilet nå…av merke First Price

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.