Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Skatteoppgjøret er ferdig.

Dette året blir jeg skyldig staten 1 200 kr. Mitt mål med skatteoppgjøret er å havne på rundt 0 kroner. Det er mange som synes at det er greit å betale litt mer satt sånn at du er sikret penger da skatteoppgjøret kommer. Men staten gir ikke like bra rente som banken og dessuten har jeg heller de pengene til min disposisjon. Denne skattesmellen var ventet derfor er det ikke et større problem. Min samboer vil få tilbake et antall tusen så hun betaler min skattesmell! Jeg hadde gjort det samme hvis det hadde vært omvendt.

Jeg har også fått endelig svar fra banken, de kan hverken tilby bilforsikring eller lån med bedre villkår enn det vi har i dag. Derfor beholder vi den bank vi har nå fram til at Skandiabanken kommer med tilbud på førstehjemslån. Jeg har hørt rykter om at de skal tilby dette i løpet av 2008, vi får se.

Mine fonder har gått ned enda mer i verdi også, nå ligger jeg totalt sett på – 74 kr. Av en eller annen grunn klør det ekstra i kjøpefingern nå. Jeg misstenker at de vil gå ned enda mer. Jeg tror jeg sitter på gjerdet litt til så får vi se om jeg kjøper mer. Det er Odin Europa SMB som har minsket mest, skal jeg kjøpe mer i den fonden da tro ?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.