Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Skrive bare for å holde nettstedet oppdatert?

Jeg er ikke den som skriver et innlegg hver dag, eller hver uke for den delen. Hvis du er en fast leser av Formuebygging har du sikkert lagt merke til det tidligere. Noen trang til å lage innlegg hver dag har jeg heller ikke. Finne på noe å skrive om hver dag er enda værre og til syvende og sist har jeg ikke materiale / tid / ork til det heller.

Jeg har også følt en trang til å skrive skikkelig sammensydde kompliserte innlegg. Aldri i livet at jeg skulle postet noe med bare noen setninger slik jeg gjorde i starten. Som dette innlegget: Avdrag på billån. Samtidig er dette en begrensende tankegang, jeg må nesten tillate meg selv å skrive litt kortere innlegg innimellom. Hvis jeg har kjøpt for 500kroner ekstra i et fond må jeg få lage et innlegg om det uten at det skal være dype reflekterende analyser hver gang.

Det finnes heller ikke noen klare definerte mål for Formuebygging, bare noen generelle. Det meste som skrives skal handle om min økonomi, men jeg kan også få et lite rykk og skrive om noe helt annet, som dette: hvis verden ikke trenger olje, hva skjer da?. Rett å slett ting som opptar meg.

Nå har jeg fornyet / betalt dette nettstedet for tre år fremover. Enten du vil eller ikke så blir jeg værende. Med varierende aktivitetsgrad. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


9 kommentarer om “Skrive bare for å holde nettstedet oppdatert?”

 1. Jeg kjenner meg igjen, jeg er ny i blog-verden, og det å holde en seriøs og stram linje merker jeg kan bli vanskelig. Men er ikke det litt av en bloggs natur? Det må være rom for litt brain-fart innimellom. Og en blog vil uansett bli farget av det som opptar oss i hverdagen.

 2. Det er helt i orden med meg. Jeg tenker akkurat det samme:) Har jeg ikke tid eller ikke føler for å skrive, eller har noe å skrive om, så skriver jeg rett og slett ikke. De som er interessert de kommer tilbake uansett. Jeg greier heller ikke å få meg selv til å skrive veldig korte innlegg.

 3. Helt enig med deg. En blogg skal jo hverken være en fagbok eller en dagsaktuell avis, så at man tar seg litt friheter når det gjelder hvor ofte man skriver og hva man skriver om, syns ihvertfall jeg er helt greit.

 4. Selvsagt må det være helt greit å skrive akkurat som man selv vil. Du har 100% styring. Kort eller langt, ett fett. Man må heller ikke være så veldig seriøse heller, det er bra med løse kanter og romslighet. Selv de «seriøse» nettavisene har meget enkle artikler til tider. Igrunnen hver dag. Og de får betalt skikkelig for det 🙂
  Forresten, hvor mange unike besøkende har du pr dag/måned nå Formuebygging?
  Og har du fått flere besøk etter å ha startet med annonser på Glabladet?

 5. Nå har jeg vel i snitt ca 220 unike besøkende per dag. Sidevisninger ligger på alt fra 500 – 700 per dag. Dette er da basert på tallene i august.

  Jeg har annonsert på glabladet ganske lenge, det er først nå jeg har skaffet en større annonse hos han. Den som ligger i innleggene altså. Glabladet har alltid sendt brukbar trafikk hit.

  Slik ser det ut nå: (30 dager)
  glabladet.no – 261 Visits
  aksjebloggen.com – 226 Visits
  pengevett.com – 135 Visits
  okonomiguiden.no – 42 Visits
  verden.abcsok.no – 37 Visits

  Søkeord som får folk hit (30 dager):
  raske penger – 49 Visits
  formuebygging – 48 Visits
  ekstra inntekt – 31 Visits
  barnet koster – 26 Visits
  formuebyggern – 15 Visits

 6. Aksjebloggeren: Ja det liker jeg også! 😉

  David: Dataen er hentet ut fra Google Analytics så det burde være absolutt unike brukere tallene representerer.

 7. Det er alltids kjekt med gratis trafikk! Aksjebloggeren besøker deg visst mye, eller leserne hans ihvertfall 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.