Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Snart er det epleshow

At Apple lager dingser folk vil ha er ikke i dag en stor overraskelse. Jeg har jobbet ganske lenge i IT bransjen og opplevd at fler og fler mennesker har vist interesse for disse produktene. Det tok nok ikke av skikkelig for folk flest før den første iPhone ble lansert. Det var noe helt nytt som ingen hadde sett før. Å kunne ha telefon, ipod og en fullgod nettleser i en enkel enhet var intet annet enn fantastisk på det tidspunktet. iPod og iPhone var nok også en av årsakene til at folk også fikk øynene opp for Macen. Jeg legger merke til i min arbeidshverdag at fler og fler velger Mac som både arbeidsverktøy og på privaten.

På mandag 2. juni skal Apple ha sin årlige worldwide developers conference. En konferanse der de i hovedsak viser opp ny programvare og teknologier til utviklere. I tillegg til dette benytter de anledningen til å lansere nye produkter eller programvare. Det er mange som lurer på om de klarer å komme ut med et nytt produkt som er like spennende som iphone var.

Jeg skal gjøre et forsøk på å forholde meg balansert og nøytral i forhold til dette. For litt siden sjekket jeg noen gamle innlegg og så at jeg hadde skrevet noe om at jeg skulle ha iphone 3G og tenkte for meg selv at det er en ganske gammel telefon idag, på ingen måte ubrukelig dog. I tillegg til dette innlegget leste jeg også at allerede rundt 2010 hadde jeg satt et mål om å ha 50 000 i anskaffelsesverdi i fond. Så kom det fler barn til verden og ny bil ble kjøpt inn, har du sett ja hei 2014!

En skal ikke dvele på det som er gjort tidligere. Det er mye enklere å motstå slike ting som nye dingser nåfortiden, men gadget-nerden inne i meg er ikke helt død og begravet ennå.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.