Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Spar penger med rabattkuponger

Vi prøver alltid å holde kostnadene nede når vi handler mat. Uten å for den saks skyld handle dårlig mat. Sunn og næringsrik mat går stort sett over andre alternativ selv om det kanskje er billigere med 2liter cola enn 1,75l melk.

Vi bruker stort sett å storhandle ca en gang i uken og da har vi en handleliste. Å stikke innom nærbutikken er kun lov i nødstilfeller fordi den er dyr. Vi bruker også følge med på tilbud. Hvis en butikk har stort avslag på frukt eller andre varer handler vi gjerne der. Nå kan riktignok butikken sette opp prisen på andre varer så hvor mye vi egentlig sparer blir et stort prosjekt å holde styr på. Vi drar heller ikke til forskjellige butikker å handler kun tilbudsvarerene. Det har vi ikke tid til og det koster å bruke bilen.

I det siste har vi også begynt å få slike i postkassen:

Coop rabatt

Disse har blitt skreddersydd for våre handlevaner tydeligvis. Zalo, egg og leverpostei går det ganske mye av i et hus med tre små mennesker. Det å bruke rabattkuponger er fortsatt relativt nytt her i Norge. Det er ikke like utbredt som i USA der du kan spare veldig mye penger hvis du finner de riktige kupongene. Enkelte er faktisk avhengige av kuponger for å få hverdagsøkonomien og matbudsjettet til å gå opp.

Orker man å undersøke litt er det mulig å finne gode tilbud. Har du først bestemt deg for å kjøpe en vare burde du søke etter rabatter og tilbud på akkurat den varen. Det gjør vi ofte her, klart vi bruker ikke all vår våkne tid på det, men det er ikke vanskelig å gjøre et enkelt søk på nett.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Spar penger med rabattkuponger”

  1. Dette går litt under kategorien «cheap» for min del. Når jeg tjener over 300 kr per time på jobben, gidder jeg ikke å klippe kuponger for å spare noen få hundrelapper i året. Greit nok, jeg bruker de jeg får fra Coop, og handler alltid på Coop Obs som er billigst. I tillegg til å hamstre når jeg ser at ting er på tilbud (jeg sjekker ikke avisen, men ser det når jeg er der). Regningene blir så små at man gidder ikke «lete» etter kuponger 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.