Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Sparing i fond krever is i magen.

I noen av de kommentarer jeg har fått har dere anbefalt meg å ha is i magen og bare beholde fondene slik det er nå. Jeg har også selv lest en artikkel der det står at folk flest i Norge kjøper fond på topp, og selger på bunn. Ergo taper penger.

Ettersom jeg ikke liker å være som folk flest beholder jeg mine fonder akkurat som de er. I disse dager er det også 2 000 nye ferske kroner avsatt til kjøp. Venter bare på at kjøpene skal gå gjennom slik at jeg kan oppdatere «bolken» til høyre.

Som jeg har skrevet en eller annen gang, jeg spiller heller på fond enn lotto!

Bilkonto & Bufferkonto har fått litt mer penger. Desverre regner jeg med at bilkontoen vil bli skrapet ganske snart ettersom vi kanskje må ha service på bilen. Da er det iallfall greit å ha noen kroner der hvis det skulle bli dyrt.

Bufferkontoen er avsatt til formål for uventede saker. Hvis for eksempel vaskemaskinen ryker, komfyren ryker, kjøleskap … Ja dere forstår sikkert. Den er ikke til ting som vi har lyst på. Den er KUN til ting som vi bare må ha. Det litt uanonnserte målet er å den kontoen opp til 10 000 kroner. Etter det får vi se om setter over mer.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Sparing i fond krever is i magen.”

  1. Godt at du har bestemt deg for å ta sjansen på å beholde fondsandelene dine. Jeg har skrevet om dette tidligere på bloggen min bl.a. på http://okonomiguiden.no/paa-tide-aa-opprette-spareavtale-for-sparing-i-fond/ og http://okonomiguiden.no/slaa-kaldt-vann-i-blodet/

    Nå har riktignok Oslo Børs hatt både en oppgang og en nedgang siden jeg skrev om dette sist (indeksen ligger omtrent på samme nivå nå som i begynnelsen av april), men jeg er fortsatt overbevist om at det snart vil gå oppover igjen.

    Over en lengre periode har fond alltid hatt en bra avkastning, mens lotto er en straffeskatt for folk som er dårlige i matematikk 🙂 Fortsett med fond isteden for lotto!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.