Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Status februar 2019: 750 kr ekstra inntekt

I februar sparte jeg totalt 5 500 kr og ekstra inntekt lå på 750 kr (netto). 

Fordeling av sparing denne måneden forholder seg slik:

  • 2 000 kr – KLP Aksje Global Indeks V
  • 3 500 kr – Bitcoin
  • Sparerate: 39%
  • Uavhengighet: 1 år og 1 måned

Jeg prøver å komme meg over 50% sparerate. I januar lå den på 32%, februar (denne måneden) ligger sparerate på 39%. Jeg har satt av penger til bensin og div planlagte gjøremål i vinterferien. Hvis ikke, hadde spareraten ligget på ca 45% denne måneden.

Ekstra inntekt denne måned er fra affiliate annonser. Ikke så mye, men alltids noe.

Jeg måler nå porteføljen i Uavhengighet: det endelige mål. Stopper plutselig min inntekt. Vil jeg klare meg i 1 år og 1 måned uten noe særlig endring i dagens forbruk. I januar hadde jeg nok levekostnader for 11 måneder. I februar har verdiene på fond og krypto hatt en liten oppsving som har resultert i 1 år og 1 måned! Dette endrer seg for så vidt fra dag til dag som forventet.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Status februar 2019: 750 kr ekstra inntekt”

  1. Nettet har så mange muligheter for å skaffe seg inntekter, men så gjelder det å velge riktig. I det siste har jeg vurdert og lest litt om å starte nettbutikk. Det finnes mange skreddersydde løsninger. Alt man trenger å gjøre selv er å finne en nisje og sørge for trafikk og kunder. Jeg har en nettside med mange lesere innenfor en nisje så kundegrunnlaget er der. Og innenfor den nisjen finnes det ulike produkter i markedet. Kanskje dropshipping hadde vært noe, så slipper man eget lager. Jeg har oppmot 100.000 unike lesere i måneden så det er kanskje grunnlag for å utvikle en nettbutikk?

  2. Det høres ut som at du har et veldig godt trafikkgrunnlag for å utvikle en nettbutikk. Det finnes mange gode løsninger der ute som virker fint på wordpress. Woocommerce er et eksempel.

  3. Hei Tone,

    Vi bruker Fjordkraft. Ser jeg på regningen er mye av kostnaden nettleie som en ikke kan gjøre så mye med. Når det gjelder pris kjører vi på spot.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.