Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Status for 2013

Jeg husker godt i mine yngre dager at de som mente tiden gikk så fort var rare. Jeg skulle gjerne fått tiden til å gå kjappere. Særlig når man ikke var myndig og kunne kjøpe alt man ville. Så er jeg der selv nå. Swoosh, 2013 er snart over og jeg husker fortsatt godt når jeg laget innlegget Plan for 2013. Nå er dette året snart slutt og hvorfor ikke gå tilbake til innlegget og se hvordan jeg ligger an i forhold til målene som ble satt?

  • Første målet var å betale bilen. Ved inngang av 2013 sto billånet i -71 924,45. Siste avdraget ble betalt 16.08.2013. Her har vi kjørt på ganske hardt.
  • Endre nedbetalingstid på boliglån til 16 år er utført. I tillegg holder jeg på i disse dager å flytte boliglånet til Skandiabanken. Det skal bli greit å ha lånet der. Vi kjører maks av det vår økonomi klarer på dette.

Målet på 30 000 kroner i fond 2013 klarer jeg ikke, men er ikke langt unna. Har denne måneden spart 3 000 kroner i fond og det er 2 000 kroner over budsjett. Det var alt jeg fikk til etter at julegaver og alle andre faste utgifter ellers er betalte. Det er mulig vi får utbetalt en bonus, men den kommer ikke før på nyåret. Jeg er ganske utålmodig og det at jeg ikke klarer å øke sparebeløpet irriterer meg noe. Selv om jeg vet at boliglånet er viktigere akkurat nå.

2013 skulle også være preget av lavere forbruk og selv om det kunne ha vært enda lavere går jeg ut dette året med masse motivasjon til mindre forbruk. Mye av motivasjonen kommer fra at jeg etterhvert skal eie min egen tid.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.