Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Status-kryptoppdatering april

Mitt interesse har vært veldig rettet mot kryptovaluta og alt som beveger seg rundt dette tema. Fondsparing er litt mer kjedelig, men tryggere. Derfor er det greit å vite at jeg har en slump penger i fond som alltid skal være der og det i krypto blir en slags «aksjetrading».

Med det sagt blir det ingen kjøp i hverken krypto eller fond denne måneden. Det er fordi jeg har utgifter til reparasjon av bil, noe høyere restskatt enn beregnet og i tillegg er det to skjermkort brukt til mining som helst skal betales i juli. Skjermkortene kostet 16 000kr. Det blir ca 2 – 3000 kr i ekstra inntekt denne måneden og dette vil gå til å betale noe av utgiftene nevnt oven.

Det er ikke bare dårlige nyheter heller. Jeg har de siste to måneder minet en token som heter 0xbitcoin, det er en implementasjon av Bitcoin kjørende på Ethereum nettet. Dette kan mines med skjermkort, noe jeg har gjort. Tidligere i dag var verdien på beholdningen ca 40k, men det går opp og ned og når jeg trykker publiser her kan den ha gått ned til 20k.

I tillegg har prisen på Bitcoin og ether økt en del de siste ukene som gjør at kryptobeholdningen ikke er langt fra 150k, og ser man på helheten ligger jeg veldig godt an, men jeg selger ikke noe krypto nå.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Status-kryptoppdatering april”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.