Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Tjene penger på nett, får fortsatt utbetalinger!

Den siste tiden har jeg ikke hatt tid til å oppdatere det andre nettstedet så mye som jeg skulle ønsket men, jeg kan fortsatt tjene penger på nett fra det nettstedet. Jeg lager en ny side eller innlegg om du vil, maks en gang i uken og besøkstallene begynner å ligge på stabile 600 unike per dag. Det øker også for hver måned som går, ikke mye men litt. Over tid blir dette til slutt merkbart og det merkes også i antall klikk på Google AdSense annonsene og kjøp via nettbutikken Amazon.

Det er fortsatt ingen ekstreme summer det er snakk om. Skal jeg anslå et beløp vil jeg tro det snart er ca 1 000 kroner ekstra i måneden. Bare noen tusenlapper til i måneden så vil det dekke billånet.

Jeg skal få en utbetaling fra Google snart, der er det greit da det blir overført direkte til din konto. Amazon er ikke like enkle, de har kun muligheten til direkteoverføring hvis du har konto i USA og det har jeg jo ikke. Da må man få tilsendt en sjekk … Greit nok, det er jo penger det også selv om banken skal ha sitt for å løse inn den.

Husker noen skrev i en kommentar på et lignende innlegg jeg laget en gang at jeg kan starte ti slike nettsted så har jeg 10 000 kroner ekstra i måneden. Det er nesten slik at jeg vurderer det … Det bevises gang på gang at å tjene penger på nett er helt klart mulig for den som gidder. 🙂

Vil du vite mer kan du lese om dette temaet i en artikkelserie jeg har skrevet: Tjene penger på nett


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Tjene penger på nett, får fortsatt utbetalinger!”

 1. Ja, hvorfor ikke lage flere like nettsider. Mange bekker små… Jo, kan kanskje være litt kjedelig å lage slike, men man må jo ikke laga alle på en gang. Ett nettsted i måneden er jo en alternativ målsetting, og så blir jo økende inntekter gjøre motivasjonen enklere. Lykke til!

 2. Kjenner at motivasjonen tar seg opp, helt klart. Så var det tidsklemma da, småbarnsfasen vi er inne i nå er rimelig hektisk. Sliter med å finne et til tema å satse på også! 🙂

 3. Kan skrive under på at det stemmer. Har selv ca. 50 små eller litt større nettsider, og disse har nå passert 17.000 i mnd 😉 Myye kjedelig jobb underveis, men det kreves ikke like mye å opprettholde rankingen og besøk til disse sidene etterhvert.

 4. Hei, kan di gi noen tips på hvordan du har fått 600 unike lesere? Og hviler språk skriver du på i den andre bloggen?

 5. Skriver på Engelsk på den andre siden. Å få fler besøkende bunner stort sett i å skrive bra innhold som folk vil lese. Skaffe bra innlinker til nettstedet og en soldig porsjon tålmodighet. Ting tar som regel en del tid. Jeg fikk ikke 600 stabile besøkende over natta akkurat.

 6. Ok! Ja det tar tid å få opp lesere og skrive bra innlegg tar tid. All respekt til bloggere. Da er det bare å jobbe mer med å få innlenkene til siden. Tenker på å starte siden min på engelsk også. Blir raskt et større publikum. Takk skal du ha for svar:)

 7. Raskt større publikum blir det nødvendigvis ikke ettersom konkurransen er ekstremt mye større. Noen hundrende konkurrerende nettsider i norsk tilsvarer vel noen hundre tusener på engelsk. Med selvfølgelig større potensiale også 🙂

  Ellers vil det nok være tolmodighet som gjelder som Formuebygging skriver her. Jeg har bare hatt nettsiden min i 1,5 år, men har rukket å se veldig mange blogger/nettsider komme og gå i løpet av den tiden og det som går igjen er at de gjerne forventer for mye for tidlig og går lei når de store besøkstallene uteblir. Da bør en heller konsentrere seg om å få de som besøker siden til å komme igjen og igjen med godt innhold. Da vil det vokse jevnt og trutt.

  Lykke til med siden din 🙂

 8. Bryllups nisjen på engelsk er ekstremt stor. Det er nesten umulig å vinne søkeordet «wedding» da det er ekstremt stor konkurranse. Også ordet «wedding planning» er det ekstremt høy konkurranse på. Det er ikke meningen å gjøre deg umotivert men, bryllupstemaet er såpass stort at man kan heller finne smånisjer innen selve bryllupsnisjen.

  Likevel er det viktig at du holder på med det du selv liker og ikke alltid ser blindt på tallene.

  Ville fokusert på Norsk versjon av siden jeg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.