Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Trafikk og inntjening øker!

Jeg tenkte skrive dette innlegget for noen dager siden men, det ble utsatt av diverse grunner. Det andre nettstedet jeg driver begynner å ta av litt i forhold til trafikk og med økt trafikk går også inntjeningen opp! Som jeg har sagt tidligere vil jeg ikke si hvilket nettsted det dreier seg om (er ikke anonym der) men, det handler iallefall om IT og siden er på Engelsk. Nettstedet ble startet Juli 2008 og har hatt noen forandringer og overhalinger siden da. Jeg har til og med lagt ned hele siden og prøvd å gjøre om den til et forum for et års tid siden, noe som ble veldig ødeleggende. Etter at jeg gikk tilbake til røttene det vil si: lage bra innhold, presentere det på en lett og fin måte så har besøksstatistikken sakte men sikkert økt for hver måned.

Det som har skjedd nå er at Google har gitt noen sider på nettstedet en høyere rangering i søkeresultatene noe som naturlig nok betyr økt trafikk. En annen ting som er litt morsomt er att mitt hovedsøkeord for hele nettsiden, det søkeordet som har størst konkurranse og som stort sett blir rangert sist har nå kommet på side 2 hos Google. Det gjør nok også sitt i forhold til trafikken da dette søkeordet ikke er et lite nisjeord, det er ganske så bredt. Jeg er veldig fornøyd med utviklingen selv om noen vil mene det går sakte, jeg har det ikke travelt!

Med økt trafikk kommer økt inntekt … Fra Google ligger jeg nå på ganske stabile 600kr i måneden de siste 2 måneder. Denne måned får jeg også en utbetaling så det blir den tredje måneden på rad det kommer en utbetaling på ca 600kr fra Google! Ligger også an til en utbetaling neste måned også! 4x600kr = 2 400 kr. Begynner å bli ganske greit nå vel?

Nå er det ikke bare Google som er inntektskilden på nettstedet, Amazon.com har også en del boltreplass hos meg. Her har det også økt, jeg vil påstå at det har økt mye mer enn Google! Bare denne måneden ligger jeg på over $100 i inntjening, i tillegg har jeg $203 hos Amazon som ikke er utbetalt enda. De sender ut sjekk og kan ikke sette over pengene til en Norsk konto. Derfor har jeg satt en høyere grense for utbetaling der slik at ikke all inntjeningen skal gå til bankgebyrene. Det har begynt å ta av litt de siste månedene, jeg er spent på hvordan det vil utvikle seg fremover. Dette er faktisk ganske morsomt! 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Trafikk og inntjening øker!”

 1. Kjekt å se at det vokser sakte men sikkert 🙂 Jeg tror det er den beste metoden for en velykket nettside. Tolmodighet og ikke minst gleden i å produsere godt og nyttig innhold.

 2. Inspirerende å lese om inntektsvekst og at det bloggingen gir resultater. Hva med de 5 annonse-linkene øverst til høyre, hva er månedsinntekten på disse?

 3. David: Flott at det er inspirerende! Månedsinntekten på annonsene oppe til høyre varierer av hvor lenge de ønsker å ha tekstlinken der. Her er iallfall prisene pr i dag for en tekstlenke.

  30 dager = 79 kr
  90 dager = 231 kr
  180 dager = 450 kr
  365 dager = 840 kr

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.