Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Uavhengigheten øker og det kommer noen salg

Nå har jeg oppdatert hvor mange måneder uavhengighet jeg har tilgjengelig i menyen til høyre. (For dere med nettbrett, telefoner: 5 måneder). Det er en oppjustering fra 4 måneder. Dette er basert på min nåværende fonds-beholdning hvis jeg hadde måttet selge idag delt på 20 000 kroner.

Jeg skulle trolig klart meg med mindre enn 20 000kr i måneden, men dette er et rundt og fint tall som passer ganske bra.

Dette betyr også at fonds-beholdningen nå er verdt over 100 tusen kroner. Det er en liten personlig milepæl. Nå kan jeg faktisk gå ut å kjøpe meg en relativt ok bruktbil, uten å låne penger. Det var helt utenkelig for bare noen år siden. Nå har jeg ikke tenkt å gjøre det selvsagt, men uansett. Muligheten er jo der. 🙂

Innlegget (anbefalt lesing!) Hvorfor du trenger FUCK YOU MONEY! fra Finansnerden forklarer min tankegang rimelig godt:

Der og da bestemte jeg meg for å ta mer ansvar for eget liv. Aldri igjen skulle jeg sette meg selv i en situasjon hvor min økonomiske fremtid lå i hendene på en enkelt beslutningstaker.

Anskaffelsesverdien er 84k, det opprinnelige målet er fortsatt 100k.

Ekstra Inntekt

Så har jeg hatt noe ekstra inntekt i form av annonsesalg og reklame fra Google. Dette går rett til kemneren i august.

I tillegg til dette har jeg en betaling på ca 600 NOK fra bildesalg på vei inn om en måneds tid eller to og 300 NOK fra et annet nettsted som selger noen av mine bilder.

I tillegg til dette har jeg også solgt lisens på bruk av en låt jeg har laget, det ene salget gir meg ca 300kr og det er en av de billigste lisensene. De dyreste gir ca 4 000kr og kan selges uendelig mange ganger.

Det er noen kroner her og der, men til sammen gjør det at jeg faktisk klarer å spare en del i fond, noe jeg trolig ikke hadde klart da vi i tillegg betaler ned såpass mye på boliglånet, og har lønnsfrys på jobben.

Nå er det snart ferie og dette nettstedet vil også ta seg en liten ferie. Kommentarer og e-post svarer jeg på. Tilbake i full vigør i slutten av Juli med en statusoppdatering. Vi får satse på at jeg ikke har brukt opp alt i ferien.

Ha en fin sommer 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Uavhengigheten øker og det kommer noen salg”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.