Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Utbetaling fra bildesalg på vei

utbetaling

Ikke store greiene, men likevel noe. En hobby som gir meg noen kroner inn er alltids veldig greit. Det som er mindre greit er at jeg ikke kommer til å se snurten av disse pengene da de blir satt av til betaling av skatt. Jeg har ca 4600kr utestående i skatt jeg må betale for ekstra inntekten i år og det mangler ca 2 00 kr. Jeg setter av 30% til skatt av alt jeg får inn av ekstra inntekt. Uansett er det greit å ta sine forhåndsregler hvis dette vokser til noe større. Slik at jeg ikke går på en stor smell om noen år.

Jeg holder på med ganske mye for tiden, bland annet et annet nettsted som jeg egentlig ikke har brydd meg så mye om. Det har over tid vokst litt og har begynt å generere litt inntekter der også. Ca 700kr på noen uker, kun fra affiliate salg av programvare. Det blir interessant å se hvordan utviklingen blir.

Hvis en skal ha inntekter fra nett tror jeg det kan lønne seg å finne fler kilder hvis en kan og ikke bare en.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Utbetaling fra bildesalg på vei”

  1. Interessant lesning og gøy å se hvordan man kan tjene noen ekstra penger på nett.
    Foto er noe jeg har tenkt på selv. Liker å ta bilder, men foreløpig har jeg ikke gjort noe med det. Holder på med en annen nettside og fikk godt over 60.000 unike besøk allerede første måned og utviklingen er lovende. Vurderer ulike inntektsmuligheter. Affiliate er en av dem. Alternativt kontakte noen utvalgte annonsører som kanskje vil ha interesse av å annonsere på nettsiden. Blir jo et antall lesere på nivå med en lokalavis, men en mer målrettet kundegruppe. Neste ting blir da å finne ut annonsepriser etc. Får ta det trinnvis. Det er det som er bra med nettsider at man kan utvikle de gradvis.

  2. Med 60 000 besøkende i måneden burde det finnes noen annonsører for deg. På det nettstedet jeg prater om er det såvidt 6 000 unike besøkende hver måned.

  3. Kronasjer: Alt jeg legger ut er på Engelsk. Tips til å få mer synlighet er nok bare å laste opp så mye som mulig og samtidig beholde kvaliteten så godt man kan. Det er en del konkurranse.

    Et tips er å se etter bilder / temaer som er populære og lage noe lignende selv eller bruke det som inspirasjon.

    Har du mange bilder liggende ute?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.