Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Utbetaling fra Amazon Associates!

Her om dagen kom det en sjekk fra amazon.com ned i postkassen. På det andre nettstedet jeg driver er amazon en av annonsørene. Hvis noen klikker på mine amazon linker og deretter kjøper noe vil jeg få en viss % i provisjon av salget. Provisjonen varierer avhengig av hvilket produkt som er kjøpt. Dette er andre gangen jeg får utbetaling fra disse. Det har tatt litt lenger tid da jeg har oppjustert beløpsgrensen. Litt av problemet med amazon er at de ikke kan overføre penger direke på min konto slik Google gjør. De må sende en sjekk som jeg må løse inn fysisk i en bank. Dette tar banken et gebyr for og derfor tenkte jeg at det var bedre å vente litt og la pengene bygge seg opp. Det ble ca $300 denne gangen.

Dette er altså et kort inspirasjonsinnlegg, bare så vi har det klart.

Tror jeg skal bruke pengene på ost + kjeks og en dyr rødvin. Eller kanskje en Laphroaig… Hæ spare?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Utbetaling fra Amazon Associates!”

  1. Ang innløsing av sjekk, kan det gjøres i hvilken som helst bank? Jeg tenker da i en bank som du ikke har noe kunde/kjede forhold til i det hele tatt?

    Jeg bare tenker litt høyt for min egen del om det senere skulle komme inn noen sjekker fra utlandet.
    Jeg bruker en liten uavhengig lokalbank 50 mil unna der jeg bor nå. Så det vil være tungvindt for meg å reise den lange veien dit for å løse inn en sjekk på noen hundre dollars 🙂

  2. Usikker på dette faktisk. Mulig man kan løse inn sjekken i hvilken som helst bank men, ser for meg gebyr. Selv har jeg økt utbetalingsgrensen på Amazon til $200. Da bruker det å bli ca 1 000 kroner utbetalt etter sjekkgebyr. Da er det gjort i en bank der jeg er kunde. Du kan vel sende en e-post eller noe sånt til banken å høre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.