Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Utbetaling fra Google Adsense etter 6mnd

Analytics Statistikk

Jeg har forståelse for de som kanskje faller av eller gir opp når de har opprettet et nettsted i håp om å få noen ekstra kroner inn, så kommer det ikke så mye. Selv driver jeg et annet nettsted og noen måneder etter at det begynte å gi meg en fast inntekt på ca 1 000 kroner i måneden valgte Google å kutte besøket med over halvparten. Med dette forsvann nesten alt av ekstra inntekt også.

Det kan diskuteres og analyseres i dagesvis hvorfor dette skjedde men, til slutt fant jeg ut at innholdet var ikke bra nok helt enkelt. Så som med alt annet her i verden: skal man få noe tilbake må man gi først og framfor alt ha lyst til det! Det krever mye arbeid og selv om det ikke har blitt gjort like mye som ønsket har det etterhvert begynt å gi resultater det jeg har gjort. Trafikken begynner å hente seg inn og med det også inntekten. Det er seks måneder siden siste utbetaling og nylig kom det en ny på 750 kroner.

Jeg kommer ikke til å stresse videre med nettstedet, all ekstra inntekt fra den fronten ser jeg på kun som bonus. Det er helt klart mulig å øke denne kjappere men, det krever mye jobbing og det finnes det ikke kapasitet til akkurat nå med oppussing, full jobb, diablo 3, snart sommerferie, Osv … 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


9 kommentarer om “Utbetaling fra Google Adsense etter 6mnd”

 1. Bad Google! 😉

  Er vel ikke all verden å lære om personlig økonomi i Diablo 3, men litt virkelighetsflukt må man jo unne seg. 🙂 🙂 🙂

 2. Jeg har en nettside, men kunne tenkt meg å lage en ny nettside med et bedre domenenavn.
  Hvordan er det i forhold til Google hvis jeg bruker de beste artiklene fra den gamle nettsiden og kopierer disse til den nye nettsiden?

  Normalt skal man jo ikke kopiere tekst fra andres nettsider, men dette er jo mitt egetproduserte materiale.
  Vil Google klare å skjønne det?
  Og hvordan ville det gått i forhold til Google Adsense på min nye nettside hvis jeg har kopiert over artikler fra min gamle nettside?

  Noen som har tanker eller kunnskap om dette?

 3. Den gamle skal legges ned, men Google har jo bufret sidene. Men dette vil kanskje forsvinne når jeg legger ned den gamle siden slik at det ikke skal bli noe problem i forhold til Google å kopiere innholdet over til den nye siden?

 4. Du burde ikke ha den samme teksten på to forskjellige sider. For øvrig hadde jeg selv den samme problemstillingen når jeg skulle flytte formuebygging til et eget domene. Det jeg gjorde var å flytte over innleggene til den nye domenen så slettet jeg innholdet på blogspot. Deretter laget jeg et innlegg hvor jeg skrev at Formuebygging var flyttet og pekte til det nye domenet. Virker som at det var ok med Google og det tok ikke lang tid før det nye nettstedet var oppe å gå i søkeresultatene ..

 5. En av de kreative tingene ved opprettelse av nettsider er å velge domenenavn.
  Men mange navn er tatt allerede. Noen velger kanskje et domene som ligger tett opp til noe annet, f.eks. kapital24.no eller formuebyggeren.com 🙂
  Hvordan oppfattes dette?

 6. Forstår ikke helt spørsmålet. Tenker du på hva jeg skulle gjort hvis noen oppretter et nettsted som ligner svært mye på Formuebygging?

  Svaret på det spørsmålet er at Google vet hva som er orginalet. Hvis noen skulle finne på å kopiere artikler / innlegg herfra klarer man ikke å lure Google i lengden..

  Domenenavnet er som det er. Vet at det finnes en blogg der personen kaller bloggen formuebyggeren. Den ble startet i 2011, altså lenge etter meg. Kan ikke påstå at det gjør meg så veldig mye akkurat nå …

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.