Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Uventet ekstra inntekt, over 4 000kr

Jeg har drevet et annet nettsted før Formuebygging ble startet. Jeg skrev litt om dette for noen år siden, men det rann ut i sanden. Etterhvert satset jeg mer på foto / musikk og da ble dette nettstedet liggende for seg selv uten at jeg orket å bruke mye tid på å oppdatere det. Det er om et tema jeg ikke brenner for, men kan veldig mye om.

I Juli måned har jeg hatt 3 151,- i ekstra inntekt kun fra dette nettstedet og i Juni 1 338,- som foreløpig gir en total på 4 489,-  Dette er fra affiliate salg. Jeg omtaler altså et produkt på det nettstedet og får en viss prosent av salget hvis det blir salg og det blir det noen av tydeligvis!

Hvorvidt dette holder seg gående i månedene fremover aner jeg ikke. Tror nok jeg bare må ta dette som en bonus foreløpig. Legger jeg til inntektene fra foto, musikk og Google begynner dette å bli en pen ekstra inntekt.

Dette nettstedet har heller ikke store besøkstall, ca 200 unike er innom hver dag og det er ikke så mye. Nå vurderer jeg å bruke mer tid på det nettstedet en stund for å se om det går å øke besøkstallene, inntektene og muligens nedprioritere foto / musikk for en periode.

Hva ville du gjort?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Uventet ekstra inntekt, over 4 000kr”

 1. Hva er det du driver med innen musikk. Bare nysgjerrig. Driver litt med musikk sjøl og har litt ute på Spotify. Ellers en ivrig formuebygger og første målet er gjeldfri om 18mnd, med hus til 4.000.000 utleie leilighet til 2.900.000 «Finn pris» og en to år gammel Tesla. Trenger litt mer for å pensjonere seg, men det er en start.

 2. Jeg holder på å lage bakgrunnsmusikk for video og lignende. Jeg har for tiden en del musikk ute hos stock musikk byråer som lisensierer musikken videre for meg. Planen er at jeg skal gjøre det selv fra min eget nettsted og derav beholde alle inntektene selv. Dette er allerede oppe å går, men det er vanskelig å komme igang og få kunder. Tålmodighet er ekstremt viktig å ha når en driver med dette.

  Gjeldfri om 18 måneder er ikke fy skam. Hos oss er det snakk om ihvertfall 10 år enda hvis ikke mine andre prosjekt tar seg opp og blir enda mer innbringende. 🙂

 3. Høres spennende ut. Tror jeg ville jobbet mer med dette nettstedet da.
  Hva slags tema er dette nettstedet har som generer denne inntekten fra affiliates og har 200 besøkende per dag. Er det innen finans, reise eller noe annet? Hadde vært interessant å høre hvilket tema det dreier seg om.

 4. Hvis du tjente rundt 1.000-2.000 kroner dagen på en blogg, eller mer, kunne du tenkt deg å leve av bloggen og sluttet i jobben? Man sier ja til mye frihet og kan få en helt annen hverdag, men ville du sagt ja til å gi slipp på mange rutiner.

 5. Anders: Det kommer an på hvor trygg denne inntekten er. På sikt vil jeg gjerne være min egen herre. Før den tid ønsker jeg å redusere gjeld og bygge opp enda større buffer (fondsparing).

  Kanskje jeg hadde tenkt annerledes hvis jeg hadde hatt en jobb jeg ikke trivdes i. Nå trives jeg godt der jeg er så jeg kan godt være der en god stund til mens jeg bygger opp mine andre prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.