Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Veien videre og beyond.

Egentlig har jeg lyst til å skrive mye mer personlig stoff her, men det innebærer at anonymiteten vil bli svekket. Jeg skriver om personlig økonomi med åpne tall som for min personlige del ikke er så farlig, men jeg har en familie å ta hensyn til også. Det er ikke en selvfølge at familien ønsker å få de siste 6 år av økonomien blottlagt for alle å enhver. Med det sagt har jeg bestandig laget innleggene med en intensjon om at jeg skal kunne stå inne for alt som skrives, uansett. Hvis vi ser bort fra de innlegg jeg har fått betalt for. (Sponsede)

Jeg har tenkt mye på hva 2016 skal bringe og hovedfokuset mitt er å bygge opp foto og musikk videre i tillegg til min heltidsjobb med barn og arbeid. Noe som allerede startet i 2015. Jeg vil selvfølgelig fortsette med fondsparing og øke denne hvis jeg kan, jobbe mot å leve nøkternt, virkelig vurdere innkjøp og alt dette vi har snakket om flere ganger på denne bloggen.

Det er et veldig sterkt ønske om å kunne gjøre musikk/foto til en liten greie. Iallfall som en slags side-ting i tillegg til jobben. Å drive med dette på hobbybasis i over 10 år har i de siste årene gitt små resultater og jeg har ikke tenkt å la denne døren som nå står bittelitt på gløtt, lukke seg.

Hva innebærer det for Formuebygging i 2016 og videre framover? Jeg vet sannelig ikke. Enten må jeg vurdere å tone ned det økonomiske temaet en hel del, legge det godt inn i bakgrunnen og heller invitere deg inn i det jeg egentlig holder mest på med. Eller la denne bloggen gå i dvalemodus, og heller oppdatere den når det er noe fornuftig økonomisk å si. Målet med denne bloggen i oppstarten var å få orden på økonomien, betale ned gjeld og starte sparing. Nå har jeg kommet til et punkt der dette nesten går automatisk. Det går alltid an å bli bedre, sier ikke at jeg er ferdig :), men fokuset er vridd litt bort fra dette nå.

Nå er det uansett på tide å roe ned. Nå skal jeg ta fri, være med familie, se på serier, spille noe,  og bare slappe helt av. Det blir lite jobbing, og heller ingen fler innlegg i 2015. Jeg vil svare på kommentarer og på twitter.

Vi snakkes i 2016 en gang. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Veien videre og beyond.”

 1. Det finnes nok ikke noe fasitsvar her. Selv har jeg vridd litt på tematikken på bloggen min et par gangen. I starten skrev jeg generelt om penger og selvutvikling. Etter hvert begynte jeg å skrive mer og mer om mine egne årlige økonomiske mål og oppfølging av dem. Og nå i det siste har mye av det jeg har skrevet handlet om veien fram mot mitt store mål om å slutte å arbeide 31.12.2018. Men fellesnevneren har alltid vært penger og selvutvikling.

  Jeg har også andre interesser enn penger (tro det den som vil). Musikk og trening er faktisk så viktige interesser for meg at jeg kunne ha blogget om dem. Men skulle jeg gjort det, ville jeg nok ha startet egne blogger. Syns ikke det passer å blogge om skalaøvelser på min femstrengs bassgitar eller hvordan man bør gå fram for å klare 100 push-ups under paraplyen «Pengeblogg». 😀

  Jeg håper du klarer å finne en måte å tilpasse innholdet på denne bloggen på, sånn at det du skriver om er det du faktisk er opptatt av i hverdagen.

  God jul.

 2. Kjenner meg godt igjen. Aksjebloggen har flere ganger ligget halvveis i brakk, da andre interesser tok mer fokus, så mye at jeg opprettet en annen blogg også. Nå er imidlertid aksjeinteressen for fullt tilbake igjen.

  Jeg liker veldig godt å lese de økonomiske innleggene dine, men da innlegg som jeg ser at du ønsker å skrive. Det er ingen vits å bruke tid på å skrive innlegg, bare for å skrive innlegg fordi du føler at du må oppdatere bloggen. Da skriver du heller en sjelden gang, når du føler for det. Det er det som er så flott med blogger, vi har ingen deadline.

  Forøvrig hadde jeg vært veldig interessert i å lese mer om prosjektet med å gjøre hobbyen din til en større bi-inntekt.

  God jul til deg og familien 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.