Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi lar det gå som det går

Det er ikke jeg som bruker å være den som starter en diskusjon om økonomi blandt mine bekjente. Når temaet kommer opp bruker jeg likevel bidra med mine meninger og synspunkter på temaet. Drar også gjerne inn hvordan vi gjør ting i vår familie hvis det ikke er helt upassende.

Noen ganger kan jeg oppleve en litt halvveis oppgitt holdning når man snakker med andre om dette tema. Boliglånet er på 25 – 30år så det skal man likevel leve med lenge og sånn er det! Hvis jeg foreslår at man kanskje kan betale ned litt ekstra spesielt når renta er såpass lav er det gjerne noe man har vurdert å gjøre, men ikke kommet så langt enda. I tillegg er det mange som tror at det ikke utgjør så mye med ekstra betaling.

I tillegg bruker jeg få høre at enkelte orker ikke bry seg så mye om penger, det rusler å går greit likevel. Hvis man trives med dette skal jeg ikke komme å påstå at måten jeg gjør det på er så mye bedre. Det er noe man må vurdere selv.

Ja, det blir mindre penger til forbruk når vi har justert boliglånet ned til 16 år. Vi har hatt det slik noen måneder og det setter litt press på økonomien. Vi må kanskje tenke en gang ekstra eller to før vi gjør noen uvanlige innkjøp. Vi kan ikke dra på IKEA og kjøpe oss en ny møbel sånn uten videre selv om det er billig der. Likevel har vi ikke noen problemer med å leve slik, tar det heller som en utfordring. Det er ikke akkurat slik at vi går rundt og er miserabel fordi vi ikke har så mye cash på brukskontoene våre.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Vi lar det gå som det går”

  1. Jeg er veldig interessert i personlig økonomi og selvutvikling, men prøver ikke å belære andre om det. Man må ha respekt for at andre har andre interesser og meninger enn en selv.

    Det fine med å ha en blogg, er at man kan få utrykke sine meninger om ting uten at man trenger å dytte disse meningene på andre. Jeg regner ihvertfall med at de som ikke syns personlig økonomi er noe interessant i det hele tatt, ikke velger å kaste bort tiden sin på å lese Pengeblogg. 😉

  2. Helt enig, folk er forskjellig og det er noe man skal respektere. Men dersom noen aktivt spør meg så kommer selvfølgelig mine meninger fram. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.