Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi må ha service på vår BMW

Da ga vår BMW klar beskjed om at den var lei av de bremseklosser som sitter der nå, den vill ha nye ifølge den lampen som begynte å lyse. Derfor har vi bestilt time på Snapdrive i morgen. Jeg vet ikke helt hva det vil koste men vår bilkonto vil iallfall bli brukt til det formålet. Vi får bare håpe det blir under 3 600 kroner da. Hvis det blir mer så er det iallfall fint at vi har noen tusenlapper spart unna allerede !

Nå synes jeg jammen vi er flinke! *klapper seg på øl magen*

Men hvis det blir mer enn 3 600 kroner, da er jeg litt usikker på hvor vi skal ta pengene fra ? Jeg har tenkt litt på bufferkontoen. Men den er jo til helt uforutsette utgifter, hvor service på en bil er noe man burde regne med. Ergo jeg kan ikke ta noe av den kontoen.

Hva synes dere ? Kanskje hvis det blir veldig mye dyrere en antatt kanskje vi kan bruke den, hvis det ikke blir så mye dyrere kan vi kanskje legge ut fra «egen lomme» ? Hmm

Kjøpet av 1 000 kroner i Skagen Global har også gått gjennom. Status til høyre er oppdatert. Verdien på porteføljen er nå ca 7 500 kroner. Det føles ikke så greit men jeg sier til meg selv at dette er langsiktig og vil rette på seg etterhvert.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.