Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk oppdatering

Jeg har et annet nettsted jeg driver, av diverse grunner vil jeg ikke oppgi linken til den siden her. Prøver å være så anonym det bare går med denne bloggen. Det er mest for min egen families sikkerhet. Hvis noen skulle oppdage min identitet tror jeg ikke det skulle gjøre meg så mye. Så lenge det går vil jeg holde meg anonym uansett.

Det andre nettstedet ble betalt med mitt kredittkort en gang i tiden da jeg opprettet det. Uheldigvis ligger nå min kredittkortgjeld på -1 636,35 kr fordi de har trekt meg for en ny periode. Den 25. Mai vil det bli trekt 400kr fra min sparekonto til å nedbetale litt av kredittkortgjelden. Deretter i slutten av måneden vil jeg ha betalt ned hele gjelden og da vil jeg bli fri fra kredittkortet. Selv om det ikke er så store summer det er snakk om føles det godt, å endelig bli ferdig med det !

Det kreves disiplin å bruke et kredittkort. En av grunnene til at jeg har det er fordi jeg bruker det i jobbsammenheng. Kjøper flybilletter, betaler for hotellrom og sånt. Dersom du betaler tilbake i tid påløper det ikke renter og du får ofte noen gode forsikringer ved bruk av kredittkort. Dette mener jeg er rett bruk av kredittkort, selv om jeg har bruk det «feil» ved anledninger. Dette er det dog stopp på nå, å bruke det feil altså.

Vi har også brukt litt penger på olje til bilen, ny saldo på Bilkonto er nå 1 310 kr.

Mine fond har også gått ned litt, dagsverdien ligger på 3 569 kr av en Ansk.verdi på 3 500 kr. De får gjerne gå litt mer ned for min del. Snart er det tid for nytt fondkjøp, mer andeler for pengene er greit for min del. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.