Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk Oppdatering Des 2011 / Og Diverse

Etter en veldig hektisk høst begynner ting å roe seg ned frem mot jul. Vi har ikke så mange planer fremover annet enn å fikse litt småting i heimen og ta vare på ungene. Jeg har hatt ganske mange fridager til gode og de må jeg bruke opp da det ikke er så godt likt at man overfører for mye fridager til neste år. Hadde pappapermisjon i 2011 og det er grunnen til at jeg fikk så mange fridager til overs. Noen av disse dagene har jeg brukt til å ta meg fri onsdager og holde eldste ungen hjemme fra bhg slik at vi kan finne på ting bare jeg og han. Vi har vært på kino og sett Ole Brumm, på lekeland, teater og litt annet. Ser det på 4 åringen at det kan være greit at pappa skjemmer han bort litt noen ganger også. Det er ikke alltid man rekker over alle barna så mye man skulle ønske i en hektisk hverdag.

Snart 2012 og Buffer

Det er snart slutten på 2011 og et nytt år starter. Det er også tiden for å gjøre justeringer på budsjett / regnskapet vårt men, slik det er nå er det allerede ganske strømlinjeformet og jeg tror ikke det blir gjort de store endringene. Vi setter fortsatt over 2 000 kroner i måneden til bufferkontoen. Iallfall til vi føler at vi har et komfortabelt beløp der. Her har vi ikke bestemt oss helt hva vi mener er et bra beløp men, jeg ser for meg iallfall 20 – 30 000 kroner. Helst 50 000 kroner. Nå kommer det til være ca 12 000 kroner der snart men, det er mulig vi må bruke litt av de snart … vi får se hva som skjer.

Status: Billånet

Det blir også fokus på å betale ned billånet så fort som mulig. Denne måneden kommer vi til å betale 8 202 i avdrag + ca 800 kr i renter og da vil vi starte 2012 med et billån som står i 187 762 kroner. Vi kjøpte bilen i mars 2011 og da var lånet på 236 383 kr. Vi har altså betalt ned 48 621 på 9 måneder. Bilen har fortsatt en verdi på over 300 000 kroner ut fra det jeg har sett.

Denne måneden ble det mer i lønn grunnet halv skatt. Det ble ca 4 000 kroner mer netto utbetalt og disse pengene blir brukt opp rett å slett. Noen tusen går til julegaver og noen tusen ekstra går til mat og slikt man bruker i julen..

Status: Fond

Mine fond går opp og ned som en jojo, anskaffelsesverdi er på 4 600 kroner. Ene dagen er verdien 4 400 kroner og andre dagen er den på 4 700. Det svinger ganske mye og jeg bryr meg lite. Det blir 600 kroner til denne måneden slik at anskaffelsesverdien blir 5 200 kroner. Jeg kommer til å kjøre på samme bane i 2012 når det gjelder fond. Passe på å spare noe hver måned (minst 600 dog). Bare for å få banket inn vanen.

Ekstra Inntekt, Nettsted Osv …

Noen ganger sliter jeg litt med prioriteringene, hva jeg skal gjøre og bruke tiden til. Første prioritet er familien og deretter kommer jobben. Jobben som gjør at vi kan leve slik vi gjør og kan bo der vi bor. Etter det driver jeg med andre ting som bland annet Formuebygging, mitt andre nettsted og noe musikkproduksjon. Som jeg skrev tidligere her: Trafikken Stuper, Hvordan Fikse Det?, har mitt andre nettsted blitt nedrangert av Google. Jeg vet hvordan det skal fikses og det er mye arbeid. Motivasjonen er rett og slett ikke helt der, akkurat nå. Akkurat nå har jeg tenkt å drive med ting jeg liker best og det er musikk og Formuebygging.

Her er et eksempel på noe av det jeg driver med og det er MYE morsommere å drive med enn å oppdatere mitt andre nettsted Hør Lydklipp.

Som jeg har nevnt i min artikkelserie: Tjen Penger på Ditt Nettsted er det en fordel at man brenner for det man skriver om. Jeg brenner ikke akkurat for mitt andre nettsted og det kan nok være en av alle grunner til at det ikke går så bra. Jeg har tenkt å fokusere mindre på mitt andre nettsted og heller holde på med ting jeg vil holde på med. Det tjener såpass at jeg får noen kroner til overs og det er faktisk en utbetaling fra google på vei på ca 600 kroner. Jeg fikk også nettopp en sjekk fra Amazon på litt over $300 men, dette er penger som er inntjent i «glansdagene» eller hva man skal kalle det!

Døgnet skulle hatt noen fler timer. 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Økonomisk Oppdatering Des 2011 / Og Diverse”

  1. Du har en helt annen utvikling enn på nettsidene mine skjønner jeg. Jeg har investert 10000 kroner i lenkebygging på en av mine nettsider, og det har vist store resultater. Jeg er helt sikker på at de 10000 kronene blir tjent inn igjen.

    Jeg rangerer ganske høyt på et engelsk søkeord som som svært mange søker på i måneden. (På min engelske nettside)

  2. Investere 10 000 kroner i lenkebygging blir litt vel mye for min del. Som sagt, jeg vet nok hva som kreves for å få siden tilbake til det nivået den var på og høyere men, det krever jobbing. Hvis det blir morsomt å holde på igjen skal jeg gjøre det men, ikke nå.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.