Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk planlegging for resten av året ?

Leste en artikkel i dag der en ekspert påstår at sparing i fond er bortkastede penger, han mener at man isteden skal kjøpe en Orkla aksje noe som skulle være så mye bedre. Klikker man seg inn på artikkelen ser man at de faktisk anbefaler fondsparing om du tenker langsiktig !

Snakk om misvisende overskrift… noen ganger blir jeg irritert av VGs overskrifter, uansett her er en link til artikkelen: http://e24.no/oppogfrem/article2575509.ece

Jeg vil ikke stoppe min fondsparing, jeg vil spare jevnt og trutt en gang i måneden. Det er nå ved nedgangstider man skal kjøpe fond … Ved årets slutt skal jeg vurdere om det trengs noen endringer i porteføljen.

Noen endringer skal jeg gjøre allerede nå, i denne bloggen har jeg påstått at jeg skal klare å spare opp til 15 000 kroner. Det vil ikke gå med dagens sum jeg setter unna. Jeg kommer fra å med denne måneden å sette av 2 000 kroner til fond hver måned isteden. Dette vil gjøre slik at jeg når målet på 15 000. Det blir ikke mye banksparing med andre ord men da kan jeg ta det litt mer med ro neste år i steden.

Ja, dette blir nok bra.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Økonomisk planlegging for resten av året ?”

  1. Leste den samme artikkeln i Aftenposten, men det var ju bare en person som mente det med orkla -aksjene. De andre holdt en knapp på nedbetaling av geld og flere forskjellige typer aksjefonder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.