Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


0xbitcoin gikk opp til 160 000kr

Fondsparing har havnet litt i bakkant siste tiden. Ikke at er noen planer om å slutte å investere i fond, men krypto-valutaen jeg holder på med har hatt noen voldsomme bevegelser i det siste. For ikke lenge siden hadde jeg ca 20 000 kr i Bitcoin og 20 000 kr i Ethereum. Når markedet har beveget seg nedover har jeg gjort innkjøp av Ethereum og Bitcoin. For penger i utgangspunktet øremerket fond. Har brukt mellom 10 – 20 000 kr i løpet av 2018 på ekstra innkjøp av krypto.

Kanskje ikke det aller smarteste jeg gjør og det går klart mot mitt mantra om å investere i fond hver måned. Med det sagt viser det seg at krypto-porteføljen som i utgangspunktet var relativt beskjeden begynner å ta igjen fondporteføljen i verdi. Enkelte dager er krypto-porteføljens verdi større enn fondporteføljen. Årsaken til det er stort sett 0xbitcoin som jeg har «minet» i ca 3 måneder nå.

Noen storskala krypto mining driver jeg ikke med, men siden jeg er interessert i teknologi og ikke minst det meste innenfor data / IT falt det seg ganske naturlig at jeg også måtte prøve mining. Valget å mine 0xbitcoin var lett, da en bekjent av meg som har gjort det svært bra i krypto anbefalte å sjekke det ut. På et tidspunkt for ca en måned siden var beholdningen i 0xbtc verdt over 150 000 kr ikke inkludert btc og eth. Nå har verdien dalt igjen, men jeg tror det er et potensiale her når den blir mer kjent og fler krypto-børser starter trading med den.

Jeg var innom tanken å selge unna noe krypto og plassere det i fond istedenfor, men det har ikke blitt gjort enda. Jeg har lyst til å se hvor dette ender opp og beholder det jeg har foreløpig.

Nåværende status:

Fondportefølje: 180 000
0xBTC: 60 000
Ethereum: 50 000
Bitcoin: 42 000

Sum: 332 000

Selv om beløpet ovenfor er hyggelig er det viktig å ikke legge alle egga i samme kurv. Det er viktig å opprettholde innkjøp av fond samtidig som krypto interesset er der. Dette er noe undertegnede må jobbe litt med fremover.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “0xbitcoin gikk opp til 160 000kr”

  1. For en som står litt mer på sidelinjen i krypto er det veldig spennende å se hvordan du gjør det her 🙂 Jammen ikke verst! Hvordan har kostnadene vært for å mine 0XBTC i forhold til hvor mye du har i porteføljen?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.