Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2014 – status juli

  • Fondsparing denne måneden: kr 2 000
  • Fondsparing så langt i 2014: kr 29 000
  • Gjenstår til 2014 mål (70k): kr 18 000
  • Boliglån: kr 11 700 (avdrag, ikke medregnet renter!)

Jeg har nok kunnet spare litt mer, men jeg skal dra på ferie straks og da vil jeg ha penger tilgjengelig. Vi skal kjøre en hel del i sommer og da må vi stoppe på bensinstasjoner for å fylle drivstoff. Her kan man også handle noe å spise, men vi har blitt enig om at vi ikke skal handle mat på slike plasser. Vi er fem stykker i familien så det blir fort dyrt så vi handler vanlig mat på butikker istedenfor.

Formuen har vokst med ca 13 000 kroner siden forrige måned og her er en oppdatert graf. Jeg har sjekket bilpriser på finn.no og jeg ligger fortsatt innenfor prismessig, men må nok begynne å justere noe.

I tillegg til dette er det  noe ekstra inntekt på vei inn på ca 2 000 kroner. Det kan nok ta en stund før det kommer så de får bli med på en annen statusoppdatering.

formue-juli-2014


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “2014 – status juli”

  1. Bensinstasjonmat er dyr og ofte usunn. Jeg kjenner en fyr som alltid er blakk de siste dagene før han får lønn. Rett etter lønn derimot, handler han gjerne både mat og drikke på bensinstasjonen som ligger nært der han bor. Jeg har prøvd å hinte om at det kan være en sammenheng mellom disse to tingene, men så langt har ikke budskapet nådd fram. 😀

  2. En kjølebag i bagasjen med vifte var gull verdt på Europaturen vår i fjor sommer, og på tidligere bilturer i Norge har kjølebag alltid vært med. Handle mat på butikk. Både sunnere og billigere. Bensinstasjon kalles utskeielse innimellom, f.eks når regnet pøser ned så man knapt kan se noe, og varm kaffe og sjokoladebolle innendørs gjør dagen litt bedre 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.