Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2014 – status oktober

 • Fondsparing denne måneden: kr 4 000
 • Fondsparing så langt i 2014: kr 37 000
 • Gjenstår til 2014 mål (70k): kr 10 000
 • Boliglån (avdrag): kr 11 500 (ca beløp, storebrands nettbank er ustabil)

Jeg jobbet noe overtid i september som gjør at jeg kan spare litt mer denne måneden. Fortsatt er det ikke nok for å nå årsmålet og jeg ligger bak målet. Det er ikke en umulighet å nå det, men jeg vil gjerne ha en fornøyd familie også 😉

Nå har jeg 60k i anskaffelsesverdi i fond, jeg har aldri lyktes å spare så mye uten å bruke det opp. Det i seg er alltids noe.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “2014 – status oktober”

 1. Du gjør jo en kjempejobb, sikkert på at du klarer målet ditt.

  Er dere fornøyde med Storebrand? Vi vurderer å bytte, har Danske Bank i dag. Fornøyd med dem, men de har gebyrer på både brukskonto og bolikreditt kontoen. Så i tillegg til lavere rente så kommer vi til å spare masse gebyrer, hvis vi bytter. Men så er spørsmålet hvor funksjonell Storebrand er, Danske Bank er supre der. Mobilappen er suveren. Så vi vil liksom ikke ha noe dårligere på det området.
  Vi har innskuddspensjon gjennom jobben i Storebrand, det er derfor vi vurderer dem. Da får vi ekstra bra rente.

 2. Hvis vi kun legger renten til grunn er jeg svært fornøyd med Storebrand. Vi får 3,05% rente på boliglånet ettersom vi har avtale via jobb og er relativt unge fortsatt. Ansatte i banken kommuniserer også helt greit med deg via e-post etter min erfaring. Pluss til det!

  Når det gjelder selve bruken av Storebrands systemer på nett har de pr nå en lang vei å gå før de når opp til andre banker som Skandiabanken, Sparebank 1, DnB osv. Nettløsningen er ikke særlig brukervennlig, ser ikke bra ut og det er en del ting du må gjøre manuelt som andre banker kan gjøre online. Å gi en person disposisjonsrett på en konto krever at man skriver ut et skjema, signerer og returnerer til banken pr post for å nevne et eksempel.

  De har nok noen voksesmerter grunnet stor pågang. Hadde vi ikke hatt gjeld skulle jeg nok brukt Skandiabanken som nå får være «sparebanken». Utover det er jeg totalt sett fornøyd, men jeg beholder skandiabanken også.

 3. Tusen takk for svar!Da blir vi nok der vi er inntil videre.

  Jeg er også veldig glad i Skandiabanken, har fondssparing og regningskonto der. Klarer ikke å gi slipp, har hatt den i alle år, men de har høyere rente akkurat nå enn hva vi har i DB.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.