Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2016 – status august, mye ekstra inntekt

Denne måneden har det kommet utbetalinger fra en del ekstra inntekt. Dette gjør at jeg blir ajour i forhold til skatt. Jeg setter av kategorisk 30% av all ekstra inntekt på en egen konto øremerket for skatt. Dette begynte jeg med rett før sommeren og lå derfor litt etter.

Fikk en ganske stor utbetaling på 4 400kr, det er for en og en halv måneds affiliate inntekter. Hvorvidt dette holder seg aner jeg ikke, men det ser sånn høvelig lovende ut. Iallefall med tanke på at Google, foto, musikk og div annonsering på formuebygging kommer i tillegg.

Fond blir ikke kjøpt før mitt transportmiddel blir betalt (elsykkel). Beholdning der er fortsatt 100k

Det gjenstår -19 000 i skrivende stund. Etter betalingen i dag vil det gjenstå ca 6 700kr. Det ble en ganske heftig innbetaling og jeg kan takke moderat bruk av feriepenger og ekstra inntekt for dette.

Regner med jeg skal klare å banke ned resten neste måned for å deretter gjenoppta kjøp av fond.

God helg!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “2016 – status august, mye ekstra inntekt”

  1. Herlig å lese at inntektene øker. Opplever det samme selv og august har gitt mer enn dobling allerede halvveis av måneden. Seerstatistikken stiger jevnt og trutt – og det hadde vært enda mer hvis ikke Facebook hadde vært så ivrige på å stramme inn på algoritmene hele tiden, nå senest for noen dager siden. Har likevel god respons fra leserne, selv om man bare kan tenke seg hvilket potensiale det hadde vært hvis newsfeeden nådde ut til alle som faktisk har valgt å like siden. Men det finnes kanskje noen alternative grep man kan gjøre for å øke organic reach ytterligere, tross Facebook sin styringsiver. Blir spennende utover høsten og mot jul. Erfaringsmessig er jo november og desember gode inntektsmåneder fra annonser. Jeg har også begynt å teste ut affiliate for å trekke lærdom. Gir bra betalt når det fungerer.

  2. Anders: Interessant at du bruker Facebook som markedsføringskanal. På det nettstedet jeg driver er det kun besøkende fra Google som dukker opp. Facebook har jeg ikke prøvd meg på en gang, men jeg er usikker på om innholdet er passende for brukergruppen i en facebook setting.

    Det blir spennende å se hva som skjer fremover mot høsten. Time will tell.

  3. Ja Facebook fungerer bra, men jeg er i gang med å øke fokuset på Google, SEO og utvikle nettsiden til å trekke besøkende fra andre steder også. I forhold til Facebook er alt organisk vekst, jeg bruker mao ikke noe på annonsering så driftskostnadene er tilnærmet 0. Det er det som er ganske interessant med internettøkonomien – man kan få gode inntekter uten å måtte investere så mange kroner, kun arbeidstimer og stå-på-vilje 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.