Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2017 – status mai: 1000kr ekstra inntekt nå med bitcoin

Ekstra inntekt denne måneden ble 1000 kr. Mye lavere enn det jeg har brukt å få, men det gjør ingenting. Dette vil trolig alltid variere en hel del.

Denne måneden var ca 1000 kr fra affiliate salg. Jeg nådde ikke utbetalingsgrensen fra Google, og det var heller ingen musikk eller utbetalinger fra salg av foto denne gangen.

Investerer litt i Bitcoin

Undertegnede er jo en nerd, og har som de fleste nerder et lite nysgjerrig øye til digitalvaluten. For ganske så mange år siden var det en bekjent som satte opp en del skjermkort og «minet» etter bitcoin. Jeg har ikke aktivt holdt på med det selv, men prøvd det har jeg. Nå er det ikke mulig å gjøre det med skjermkort fordi det krever så mye datakraft for å få det til. Derfor er direkte kjøp av bitcoin også et altenativ.

Nå virker det som at banker begynner å ta denne digitalvaluten på alvor og derfor har jeg tenkt som et lite artig sideprosjekt å investere 10% av det jeg setter av til fond, til å investere i bitcoin. Det er mest fordi det er artig å ha, og ikke nødvendigvis at det må gi så god avkastning. Jeg starter nå i Mai og lar det være et fast innslag hver måned.

Jeg kjøper på https://www.coinbase.com (affiliate link) og siden jeg har Skandiabanken som bank vil det være mulig å se beholdningen i nettbanken til Skandiabanken (beta) også. De går på en måte god for Coinbase også antar jeg, siden de velger å integrere informasjonen i sin egen nettbank. Det er genialt! 🙂

Bitcoin i Skandiabanken

  • Fondsparing denne måneden: kr 3 600
  • Anskaffelsesverdi fond: kr 154 600
  • Anskaffelsesverdi Bitcoin: kr 400
  • Sparerate (inkl. boliglån / fond / bitcoin): 42%

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “2017 – status mai: 1000kr ekstra inntekt nå med bitcoin”

  1. Hvordan fungerer det med kurtasje ved månedlig fondsparing? Må man betale dette ?

  2. Kurtasje betaler man ved direkte aksjekjøp. Det er kjøps / salgsavgifter i fond også, men ikke på samme måte. Generelt sett har indeksfond lav kostnad da den følger en indeks. Aktivt forvaltede fond koster noe mer i avgifter fordi det sitter en forvalter (et menneske) å plukker aksjer og denne personen vil gjerne ha betalt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.