Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 måter å investere komfortabelt på i 2016

Innlegg skrevet i samarbeid med IG Markets.

Å investere i noe kan komme med høy risiko, som gjør at enkelte ikke ønsker å være med på dette. Fra å kjøpe gull til å sette pengene dine i et bestemt selskap, er det alltid en mulighet for at investeringen vil mislykkes og du taper penger. På den andre side kan det være verdt det når alt går bra, og du kommer ut av det hele som en rikere person.

Enten du investerer i forex markedet eller aksjer, er det enkelte tiltak du kan gjøre som kan hjelpe deg å bli mer komfortabel med dine investeringer i år.

Gjør din research

For alle som investerer i et nytt marked i år er det viktig at du gjør masse research på forhånd. Selv om du allerede handler valuta eller investerer i aksjer, er det alltid endringer. Sjekk finansielle nettsteder daglig for råd fra de som mer oppdatert enn hva du er. Det kan hjelpe deg å finne ut av hva du egentlig vil investere i.

Lag en plan

Å ha en plan for dine investeringer er viktig hvis du ønsker å lykkes. Når du har din plan klar kan du iverksette den. Min egen plan var først å ha en regelmessig sparing uavhengig av beløp. Deretter justerte jeg planen til å også inkludere et bestemt kronebeløp.

Vær lærevillig

Øvelse gjør mester, så jo mer erfaring du opparbeider deg desto bedre beslutninger vil du ta. En annen måte kan være å lære fra andre. Dette kan gjøres ved å lese blogger skrevet av eksperter, lese økonomiske nyheter eller bli med på et kort innføringskurs.

Spre dine investeringer

Det er ikke lurt å fokusere på kun en investering, spre dine investeringer for å redusere risikoen. Å spre dine investeringer kan også sikre deg noe hvis den ene investeringen feiler, men den andre går bedre. Har du kun en investering og den går dårlig, ja da går alt dårlig.

Forbered deg på hva som helst

Selv om du føler deg sikker nok til å investere i år, vil det fortsatt være nok av oppturer og nedturer. Så lenge du er godt forberedt på gevinster og tap, jo bedre vil du takle det. Følg disse rådene, og lykke til med dine investeringer i 2016.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “5 måter å investere komfortabelt på i 2016”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.