Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Om Formuebygging

penger

Litt om starten

Dette nettstedet ble startet 5. mai 2008. Den gang brukte jeg Googles gratis bloggetjeneste som heter blogspot. Det viser seg etter en stund at bloggen ble ganske populær. Derfor ønsket jeg å ta et skritt videre og kjøper et eget domene da bloggen er ca 1 år gammel i mai 2009. Alle innlegg fra den tidligere bloggen ligger fortsatt her hvis man ønsker å finne de. Ingenting er slettet. Det er bare å ta en titt i arkivet.

Hvorfor jeg skriver om økonomi

Jeg ble inspirert av andre blogger som skrev om det samme temaet. Det var ikke mange Norske som skrev slike blogger. Det var noe med at jeg ville starte planleggingen av min egen fremtid. Jeg fant ut at hvis jeg skal ha det brukbart når jeg blir gammel må jeg ta noen grep nå. Å starte en blogg er også en måte å gi meg selv en oversikt over hva jeg egentlig driver med. Hvis noen skulle synes det er greit å lese det jeg skriver er det bare en bonus for meg. Det har aldri vært slik at bloggen ble startet med intensjon å få mest mulig besøk. Selv om det er hyggelig at folk faktisk vil lese det som dukker opp her.

Hvordan fremtiden er for nettstedet

Siden starten 5.mai 2008 har jeg klart å nedbetale diverse forbrukslån og billån. Det som gjenstår i gjeld er boliglån som skal betales ned så fort som mulig. Det vil komme innlegg om hverdagsøkonomi og inspill fra min side som vanlig. Økonomi tips og hjelp vil komme med jevne mellomrom når jeg mener det er noe fornuftig å ta opp. I senere tid har fokuset også blitt vridd mot hvordan ekstra inntekt kan gjøre målet om uavhengighet kjappere å nå.

Annonser og sponsede innlegg

Det er annonser på dette nettstedet. Noen annonser er private og andre er via Adsense, Tradedoubler, Adtraction. Det forekommer også innlegg som er sponsede av diverse aktører. Dette vil du se spesifisert i innlegget så det ikke er noe tvil om at det er betalte innlegg. Jeg trenger nødvendigvis ikke å stå bak produktet som det annonseres for. I dag er det reklame overalt og så lenge jeg opplyser om hva som er reklame, vil nok de fleste klare å leve med dette innimellom.

Nivået av sponsede innlegg holdes nede på et minimum, mange forespørsler blir avvist og jeg har takket nei til relativt mye penger gjennom årene!

Kontakt meg

Hvis du ønsker å kontakte meg privat kan du gjøre det på: formuebygging (at) gmail (dot) com

Til slutt

Ta ikke alt du leser her 100% seriøst. Husk at jeg er en vanlig person i gata, akkurat som du. Kanskje jeg er litt mer interessert i personlig økonomi og derfor skriver innlegg som dette: Jakten på beste fond: 6 fine nybegynnertips. Noen ganger kan jeg være selvmotsigende. Andre ganger ombestemmer jeg meg selv om jeg bastant har påstått noe annet et par måneder før. Det er slik jeg er som menneske og det er ikke så lett å endre på. Økonomisk utdanning har jeg ikke, det meste skrives ut fra såkalt sunt bondevett og det jeg mener er riktig. Jeg er ikke en profesjonell økonomisk rådgiver. Hvis jeg skriver råd eller tips til investeringer burde du sjekke med fler. Ikke stol på noe som står på Internett.

Til slutt håper jeg dette nettstedet inspirerer deg til å gjøre noe med din egen økonomi og hverdag.