Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Alt blir ikke som planlagt

Det som var planlagt var å bruke 1 600 kronene jeg hadde til å betale ned på kredittkortet. Men ser jeg i pengeboka nå er det ikke mange 1 600 kroner der nei. De har forsvunnet i diverse hull.

Noen eksempler:

Nye tilleggspakken til world of warcraft, wrath of the lich king = 300 kr
Bursdagsgave til min morfar og litt ting vi bare måtte ha på plantasjen = 600 kr
En sårt tiltrengt hårklipp = 400 kr
En pizza må jeg vel få lov å unne meg en sjelden gang = 200 kr

Da ble plutselig denne summen spist opp. Heldigvis VET jeg iallfall hva pengene har gått til. En annen ting som «plutselig» dukket opp var en faktura fra servetheworld der jeg har et annet nettsted. Dette er en betaling jeg faktisk har glemt og som ikke er i mitt budsjett, ergo er det ikke satt av penger til det heller. Det er snakk om 517 kr, for et halvår.

Men dette kommer til å ordne seg, ikke av seg selv selvfølgelig men jeg får snart sluttlønn fra bedriften jeg nå jobber for og dette vil hjelpe til å dekke det aller meste.

Mine fonder vil jeg helst ikke prate om i dag …


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Alt blir ikke som planlagt”

  1. 🙂 Kanskje vi kan snakke om fondene dine om et år eller to når de har tredoblet seg i verdi?

    Jeg begynte å spare i fond i 1998. Da angret jeg som en hund på at jeg ikke hadde begynt 4 år tidligere. Hadde jeg satt inn 20 000 kr 4 år tidligere i det fondet i 1994 hadde andelene mine hatt en verdi på rundt 100 000 kr i 1998.

    Selv om det ser mørkt ut akkurat nå, tror jeg absolutt at sparing i fond vil lønne seg om man har et langsiktig perspektiv. Det er i hvert fall et bedre tidspunkt å handle fond på nå enn det var i mai i år. Nå handler vi tross alt på tilbud 🙂 Jeg fortsetter derfor som før, men fast månedlig sparing (men har i tillegg brukt noen ekstra kroner til å kjøpe noen ekstra andeler i et indeksfond). Jeg er overbevist om at jeg ikke vil angre på dette om fire-fem år.

  2. Takk for kommentar Kai. Hadde man bare visst hvordan børsen skulle utvikle seg … 🙂

    Neida jeg skal ikke selge fondene eller gjøre noen drastiske endringer, jeg sparer som før. Det var bare det at det så så deprimerende ut når jeg så på verdiene i dag, kontra anskaffelsesverdien.

    Til neste år blir fondsbudsjettet satt opp, jeg vet ikke helt enda hvor mye men det går mot 1 250kr i måneden isteden for 1 000 kr. Vi får se, det skal jeg tenke mer om i en blogpost snart.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.