Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Andre inntekter

Det er ikke bare min jobb, som skal skape inntekt for meg. Hvis jeg skal nå noen av mine mål i livet har jeg noen alternativ å velge mellom som skal gi meg andre inntekter.

Det første er, jeg må bestemme meg for å kunne nå målet. Tror jeg at jeg ikke kan nå målet er det noen vits å prøve da? Hvis jeg tenker sånn så ja. Da er det ikke noen vits i å prøve mener jeg.

Mitt livsmål er ett hus, men ikke et hvilket som helst hus. Et nytt hus, med god beliggenhet, konfigurert av meg og min samboer i samråd med arkitekt, bygget av andre.

Som dere forstår krever jo dette noe som kalles penger, det er nå en gang sånn i denne verden. Det som vi da kommer til er jakten på disse såkalte pengene, jeg har ikke dem.

Da er vi tilbake til mitt første forslag til inntekt, en jobb. Jeg har en jobb så den er grei. Hva med resten da? Den jobben jeg har vil ikke gi meg det huset jeg vil ha, ergo jeg må få inntekt fra noe annet. Penger kommer ikke bare til deg, du må gjøre et eller annet for å få de. Det gjelder da å finne ut hva jeg kan gjøre ekstra for å få til dette, gjerne noe jeg liker å gjøre også, ellers blir det alt for slitsomt.

Jeg har nå noen prosjekt på gang som faktisk har skapt inntekt. Det er ikke mye men noen plass må man begynne. Mitt første prosjekt er å kjøpe noe fra utlandet som er billig for å deretter selge med litt fortjeneste i Norge. Dette er jeg i gang med nå og det virker ganske bra.

Har andre prosjekt på gang også som ikke skaper noe inntekt enda, men vi får se hvordan det går. Men det jeg vet er, bestemmer du deg for noe kan du klare hva som helst.

Store ord… jeg vet.

Jeg har nå opprettet en ny «bolk» under Økonomisk Status som viser mine andre inntekter. Denne viser penger som fysisk (elektronisk egentlig… ?) som har kommet inn på konto og som disponeres av meg.

Det ble kanskje litt rotete innlegg dette, håper det går greit 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.