Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Annonsere på Formuebygging

Formuebygging.com opplever en stadig økende skara av lesere. Fram til nå har jeg hatt annonser fra Tradedoubler men ønsket er å dreie dette mer mot privat annonsering isteden for å bruke Google Adsense og andre tilbydere.

Formuebygging.com er et relativt nytt domene, som allerede har en Pagerank 3 i Google. Nå er ikke jeg en superekspert på søkemotoroptimalisering men en slik pagerank på noen måneder uten at jeg egentlig har promotert dette nettstedet ekstremt mye tror jeg er bra.

Nettstedet startet som en gratis blogg hos blogspot i mai 2008. Alle innlegg som ble skrevet den gang er eksportert hit.

Nettsted Statistikk

Jeg bruker Google Analytics til å overvåke nettstedets besøk. Analytics teller kun virkelige besøkende, den regner ikke med bots, og søkemotorspidere som kan gjøre statistikken litt misvisende. Spesiellt hvis man har litt mindre besøk som jeg har.

Se link nedenfor for detaljert statistikk. Hentet direkte fra Google Analytics. Denne filen vil jeg oppdatere jevnlig. Minst en gang hver måned.

Last ned Google Analytics statistikken her (PDF) (Oppdatert 2. juni 2010)

Diverse Informasjon:

Antall innlegg: 200+
Antall kommentarer: 400+

Jeg kan garantere:

  • At jeg etter beste evne skriver innlegg med kvalitet. Heller 1 innlegg i uken som er bra, mot 7 innlegg hver uke med laber kvalitet.
  • Nettstedet er her for å bli. Formuebygging.com og webområdet ligger hos ServeTheWorld i Norge og dette er et langsiktig prosjekt.
  • Økt synlighet for ditt nettsted.

Jeg kan IKKE garantere:

  • X antall besøkende til ditt nettsted, dette kan variere kraftig fra dag til dag.

Slik gjør du:

sende meg en e-post på formuebygging (at) gmail dot com så kan vi diskutere eventuell plassering og pris.

Diverse Informasjon

Jeg tilater meg å avvise upassende annonser. Annonser som linker til «bli rik kjapt» nettsteder og lignende vil ikke bli akseptert, for eksempel. Det vil med tiden komme fler annonsemuligheter men jeg vil se hvordan dette går først! Dette er første gangen i mitt liv jeg gjør noe slikt. Jeg er opptatt av at dette skal foregå på en ryddig og profesjonell måte.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.