Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Boliglån i Storebrand

Jeg er alltids på utkikk etter måter å redusere våre utgifter på. Vi har for eksempel en ekstra søppelkopp ute fordi vi i en periode hadde to bleieunger. Har du barn selv vet du kanskje hvor mye søppel en klarer å produsere i den perioden. Nå er den perioden over og vi vurderer å fjerne søppelkoppen og isteden bruke den vi skal dele med naboene. Det vil redusere våre kommunale avgifter noe.

Jeg begynner å få litt erfaring i å refinansiere boliglån. Når vi først kjøpte oss leilighet i 2006 ble det DNB. Deretter ble det refinansiert i Sparebank 1. Der var vi ganske lenge helt til Skandiabanken godtok oss som kunde. Da startet rentekrigen her i Norge og vi flyttet nylig til DNB som kunne gi oss 3,45% rente.

Så kom Storebrand på banen med sitt 3,25% tilbud under forutsetning at du var under 34 år. Vi har en fordelsavtale gjennom min arbeidsgiver så vi slipper å betale etableringsgebyr og vi får gratis kort.

Da blir det altså en flytt fra DNB til Storebrand.

Klart, litt styr er det selvfølgelig, men jeg synes det er verdt den lille jobben. Hva med deg?

Ny server

DL 380 G7

Formuebygging lever på en ny server som skal ha ytelse til å takle ekstremt mange besøkende. Det skal også oppleves som kjapt å surfe rundt på nettstedet. Undertegnede har som sagt tidligere et interesse av IT og teknologi og jeg har satt opp dette selv. Hvis du opplever nettstedet som kjapt eller som forventet setter jeg pris på en liten tilbakemelding om det er tilfelle.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.