Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Carnegie Worldwide

carnegie-worldwideSelv om jeg egentlig ikke burde har jeg, bare for å komme igang igjen kjøpt litt i fonden Carnegie Worldwide. Det ble 1 000 kroner denne gangen som blir startskuddet til mitt 2009 mål: 30 000 i anskaffelsesverdi på fond. Carnegie Worldwide er et globalt aksjefond som jeg har lest en del om. Bladet dine penger anbefaler denne fonden bland annet. Denne ligger også på nordnet sin topp 30 liste av globale fonder. Ellers virker det ikke som at jeg kan finne mye negativt med denne etter at jeg googlet så magefølelsen sa kjøp! Dette var kanskje ikke den beste research som kunne ha blitt gjort av meg men jeg tror det er et klokt valg på lang sikt.

Dette blir ikke det eneste fondet jeg sparer i. Hvilke andre fonder jeg skal investere penger i og hvor mange har jeg ikke helt bestemt meg for enda.

Målet på 30 000 kroner som er satt kan kanskje nås. Litt skeptisk er jeg men med de rette prioriteringer kan det nok hende at målet nås. Det er også et bedre tidspunkt å investere nå enn hva det var for et år siden. Litt oppgang vil jeg selvfølgelig få med meg.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.