Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Da er «nye» Formuebygging igang!

Jeg liker å lage til veien mens jeg går når jeg holder på med Formuebygging. Først tenkte jeg gjøre alle endringer offline for å så etter en stund si PANG! velkommen til nye Formuebygging med fanfare, konfetti og hele pakka. Det ble ikke helt sånn.

Jeg har ikke bare endret layout men, jeg har også gjort noen småendringer på hvordan innholdet presenteres. Menyen ovenfor her er den nye hovednavigasjonen. Tanken var at det skulle være enkelt å forholde seg til og ikke gi alt for mange valg. Klikker du på «Hjem» kommer du til hovedsiden eller bloggen om du vil. Her vil alt nytt som skrives havne og det gjelder alt innhold, ekstra inntekt, min økonomi, fondsparing osv.

«Økonomi Artikler» er en ny kategori der jeg kommer til å ha nyttige artikler om dette temaet, ut fra min egen erfaring. Denne er enda under oppbygging og jeg kommer til å ta frem noen eldre innlegg der. Eventuelt oppdatere / utvide og skrive de om en smule.

«Tjen Penger på Ditt Nettsted» er en snarvei til en artikkelserie jeg har arbeidet med en stund. Perfekt for deg som lurer på om denne bloggegreia er noe å satse på.

«Annonsere» Her finner du informasjon relatert til annonsering på Formuebygging. Alt fra priser og annonseplasseringer.

Fjerning av økonomisk status

Du har kanskje sett en boks til høyre der jeg har hatt min økonomiske status. Gjeld, sparing osv. Denne er nå fjernet og kommer ikke tilbake. En av grunnene til dette er at jeg innser at anonymiteten ikke kan vare evig og da ønsker jeg ikke at informasjonen skal være så lett tilgjengelig. Det betyr ikke at jeg kommer til å slutte skrive om min økonomi men, muligens tone ned tallene noe.

Å brette ut sin økonomi såpass åpent som jeg har gjort er ikke vanlig og selv om jeg ikke har noen problem med det bor jeg ikke alene. Jeg har også en familie å tenke på.

Nye annonseringsmuligheter

I forbindelse med relanseringen av Formuebygging er det også laget nye annonseringsmuligheter. Nå finnes det mange plasser å boltre seg på så det er bare å trykke på bestill knappen!

Til slutt

Takk for at du følger nettstedet og jeg håper fortsatt at noe av det tullet jeg skriver kan inspirere og kanskje få deg til å gjøre endringer på din egen økonomi. Kommentarer er selvfølgelig alltid velkomne og jeg prøver å svare alle så fremt jeg har noe fornuftig å bidra med. Jeg kommer sikkert til å gjøre noen fler småjusteringer på Formuebygging underveis men, nå er hovedjobben ferdig!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Da er «nye» Formuebygging igang!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.