Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Da er skifte av bank klart

Da er vårt bankskifte unnagjort. Det er bare noen småting igjen som må gjøres. I forbindelse med skifte av bank var den nye banken villig til å ta over billånet. Noe som gjør at vi får litt lavere rentekostnader men bilen får en nedbetalingstid på 25 år …

Min plan er at vi betaler det terminbeløp vi skal betale i år. Men fra Januar 2009 starter vi med å betale inn ekstra på boliglånet. Slik at vi får kortet ned nedbetalingstiden litt.

Vi har også startet en felles fondsparing jeg og min samboer, men det er ikke det store beløp. 300 kroner hver, altså 600 i måneden i to stykk ODIN fond. Husker ikke helt hva det var for fond det må jeg sjekke når jeg kommer hjem.

Og til slutt må jeg bare krype til korset å si at min selvdisiplin er ikke så god som jeg selv vil ha det til. Jeg har lenge tenkt å gå over til Mac plattformen igjen og i disse dager når Apple kom ut med nye MacBooks ble fristelsen alt for stor. Norges beste kredittkort (Skandiabanken) ble brukt og jeg vil en ny MacBook 2,4GHz om en ukes tid eller noe sånt.

Jeg har selvsagt planlagt å betale ned dette så fort som overhode mulig! men det er klart. Jeg har nå brukt penger jeg egentlig ikke har. Jeg har også prøvd å legge ut min stasjonære PC til salgs men har ikke fått en eneste henvendelse. Kanskje det ikke er noe særlig marked for stasjonære PC er lengre ?

Når jeg slutter i min jobb der jeg er nå vil jeg også utbetalt opptjente feriepenger. Det vil bli trekt skatt av disse men det er like greit fordi det har vært en del tull med dette firmaet før og utbetaling av feriepenger etter personer som har sluttet. Disse pengene skal jo da brukes den måned når jeg hos min nye arbeidsgiver ikke får lønn.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.