Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det ble nesten en Tesla

Helt siden i sommer har jeg hatt mye å gjøre hver dag, men akkurat denne dagen var jeg kommet ajour og tillot meg å surfe litt på Internett. Der jeg jobber går praten ofte i bil relaterte temaer og denne dagen var intet unntak. Så satt jeg på jobb her en dag og tenkte på biler og da er det lett å la seg rive med noen ganger..

Nå har jeg i de senere år fått dette statussymbol på litt avstand, men når jeg var innom nettsiden til Tesla, klikket rundt og konfigurerte så oppdaget jeg at vi hadde godt kunne bestille oss en ny bil. Det er bare å selge den vi har, 200k check. ca 100k oppspart? Check. Går jeg til banken med 300k i egenkapital får du kastet et billån etter deg. Prisen per måned på et lån skulle vi klart helt fint. Og vi «sparer» penger på bom og drivstoff. Nuvel, jeg har uansett tenkt å sykle så det argumentet kan jeg ikke bruke uansett.

Det skremmer meg at jeg tenkte i disse banene, for det gjorde jeg. Så våknet jeg etterpå og tenkte: Hva søren er det jeg tenker på? Og så ble jeg litt redd, for jeg kunne godt gjort det. Betale så mye for en bil som egentlig bare står? Er det verdt å betale så mye for å ha svært god kjørekomfort de 4 – 6 ganger i året vi tar en langtur? Jeg tror ikke det.

Derfor beholder jeg den bilen vi allerede har. Det er til og med et år garanti igjen på den! Den er knapt innkjørt. Skulle jeg hatt en eldre bil som jeg har hatt tidligere hadde jeg fikset mesteparten på bilen selv. Reservedeler kan man bestille enkelt på nett i dag også.

Jeg kommer nok en eller annen gang å kjøpe en annen bil, men jeg har lovt meg selv at det skal isåfall skje uten å ta opp lån. Tiden får vise hva som skjer. Kommer det et tilbud en eller annen gang kan det være kjekt å ha midler tilgjengelig hvis man må «slå til kjapt».


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.