Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det blir høyere ekstra inntekt fremover?

For en måned siden ble innlegget Det blir lavere ekstra inntekt fremover lagt ut. Mye på grunn av at det andre nettstedet fikk en skikkelig reduksjon i trafikken. De skjedde etter endringer fra Google sin side. Folk i bransjen sier at det er Googles Panda som har ruslet innom. Etter det tok jeg et hardt kikk på nettstedet og tenkte for meg selv: hvis jeg hadde landet på denne siden, hadde jeg likt den da? Mange ganger tenkte jeg: nei ikke f… Ikke alle artikler var slik men, en del var det nok.

Det er altså bare å brette opp armene og ordne opp i rotet hvis man skal komme noen vei. Skal nettstedet stikke ut blant alle de andre må det være skikkelig bra.

Motivasjonen for å gjøre det var ikke helt der, det tar mye tid. Tanken om å bare selge hele rasket og starte på noe annet var fristende men, siden nettstedet hadde mistet såpass mye trafikk var ikke budene på USD 5000 fra før like aktuelle. Dessuten er 30 000 kroner for noen års jobb på kveldstid ikke bra betaling.

Med familie, bolig fra 70 tallet som krever diverse oppgraderinger og full jobb må jeg bare innse at det er vanskelig å rekke over alt. Bestemte derfor at nettstedet skulle beholdes og at jeg heller jobber på det når inspirasjon og tid finnes. Et mål ble lagt og det var å gå gjennom ALLE sider på nettstedet. Sjekke for eventuelle feil eller rett å slett dårlig kvalitet. Rette opp i dette og samtidig lage nytt innhold noen ganger. Å fikle på gammelt innhold er til en viss grad greit hvis det er av dårlig kvalitet men, man får ikke grotte seg alt for mye ned i det. Samtidig kunne en ny side ta en hel helg å lage noen ganger. Kvalitet er viktig.

Hittil er 25 av 230 sider skrevet om og 5 – 6 nye artikler er lagt til. Mange andre småjusteringer er også foretatt. Som for eksempel mye mindre «in-your-face» annonsering. Fokus er at surferen skal finne innholdet han vil ha først, ikke en reklamebanner.

Hjelper det da?

Trafikken har i mange måneder vært veldig nølende. Har ikke brydd meg noe særlig om det men, heller jobbet på nettsiden. For noen dager siden skjedde det noe derimot. Det ble en økning i trafikk på ca 20%. Først trodde jeg at det bare var et tilfeldig blaff men, det har holdt seg slik noen dager nå. Samtidig har jeg hørt at Google gjorde noen justeringer på sin algoritme for noen dager siden så kanskje de omsider forstår at det andre nettstedet jeg driver faktisk er bra! Velger å tro på det. Kjører uansett samme løpet, lager fantastisk bra innhold og bruker heller litt tid på det enn ti halvdårlige sider.

Ekstra inntekt

Jeg må si at det er litt irriterende å se at adsense kontoen står i 599,05 kr den siste dagen i måneden. Utbetalingsgrensen er på 600 kroner så dette gjør at betalingen blir forskjøvet med en måned. Greit nok. Nå har iallfall kontoen totalt klatret opp til 750 kroner og det ligger altså an til en utbetaling om en måneds tid.

Det kom også nylig en utbetaling fra Amazon. Netto fra den ble på 780 kroner etter at banken min skulle ha 300 kroner for å heve sjekken.

Disse pengene går til kontoen som ble brukt til å betale 10 000 kroner ekstra på billånet for ikke alt for lenge siden.

Fortsetter trenden samme vei kan det hende at det blir en tusenlapp netto ekstra i måneden slik det var før. Det hjelper på når man skal betale ned gjeld. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Det blir høyere ekstra inntekt fremover?”

  1. Flott å se at trafikken tar seg opp igjen. Denne gangen var det ikke pandaen som var på besøk, men en pingvin.

  2. Og forresten: Den andre nettsiden din synes jeg tar seg godt ut. Nå har jeg ikke lest alle artiklene, men det jeg har lest er ihvertfall bra nok for meg 🙂

  3. Høres bra ut. Skulle gjerne annonsert litt mer av den her men, det går ikke. Da jeg ikke er så veldig anonym der. For de som lurer er det iallfall et nettsted som handler om ganske populære IT produkter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.