Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det er for mye å holde på med nå

Å finne tid til alt man har lyst å gjøre og samtidig være tilstede 100% for familien og arbeidsgiver er utfordrende. Det er ikke så uvanlig at man ønsker døgnet hadde noen fler timer til rådighet. Merker dette fenomenet oftere nå desto eldre jeg blir. Det skjer ting hele tiden som gjør at tid  blir oppbrukt. Det er så absolutt ingenting i veien med det men, det betyr at det kanskje må gjøres noen prioriteringer her i livet. Kanskje noen endringer?

Vår hverdag er nok lik mange andre småbarnsforeldres dager her i Norge. Dagen starter med at man skal stå opp, få stelt og kledd på barna for å deretter transportere dem i barnehagen. Etterpå skal vi jobbe noen timer for å så hente ungene i barnehagen igjen. Vel hjemme er ikke middagen ferdig før i 16:30 – 17:00 tiden og da er det ikke mange timene med ungene før de må i seng. Etter klokken 20 er det stort sett stille her i heimen og skuldrene kan senkes noe. Da er det 2 – 3 timer til rådighet for andre ting som:

– Oppdatere mitt andre nettsted
– Oppdatere Formuebygging
– Musikkproduksjon
– Rydding i heimen
– Se en TV Serie / film sammen med kona
– Diverse oppussing / fiks på bolig
– Tilegne seg ny kunnskap / lese bøker

Etter klokken 20 er jeg som oftest ganske sliten og har lite lyst til å gjøre så ekstremt mye. Dessuten finnes det ikke tid til overs for å kunne rekke over alt. Nå er det ikke alt på listen oven som trengs å gjøres hver dag men, det er nok.

Derfor har jeg bestemt at fra og med i dag kommer jeg ikke til å foreta noen oppdateringer på mitt andre nettsted lenger. Det blir lagt ut for salg med et håp om å få igjen noen kroner. Selv om nettstedet begynner å gå bra igjen finnes det ikke motivasjon til å fortsette, det vil ta alt for mye tid. Det er mye mer morsomt og givende når jeg holder på med musikkproduksjon istedenfor. Derfor er det ønskelig å bruke mer tid der. Samtidig kan jeg fokusere litt mer på Formuebygging også da dette er et nettsted jeg liker å holde på med. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Det er for mye å holde på med nå”

 1. Et halvmorderne ord for det du skriver om her er vel «tidsklemma», og den er høyst reell for alle med små barn.

  Kjenner meg veldig igjen i det du skriver om. Ikke så mye «fri» tid til disposisjon hver dag, men jeg prøver å utnytte den på en god måte. Har satt meg både langsiktige og kortsiktige mål, og prøver å gjøre noe hver eneste dag som bringer med litt nærmere disse målene. Uansett hvor hektisk dagene er, er det alltid mulig å skvise inn noen push-ups, lese et par sider i en fagbok eller hva det måtte være som kan bidra litt til langsiktig måloppnåelse.

  Jeg er glad for at det ikke er dette nettstedet du prioriterer bort. 🙂

 2. Ja ikke sant, tidsklemma… trodde aldri jeg skulle havne der. Derfor er det viktig å prioritere det jeg mener er viktig. Det å oppdatere et nettsted jeg sliter med å bry meg om tilfører ikke så mye. Det tar også tid fra noe jeg heller kan bruke på noe annet fornuftig.

  Formuebygging for eksempel! Men nå, er det ferie! 🙂

 3. Jag känner till situationen, det viktiga är att förstå problemet och agera, och det verkar du ju göra. Annars kan man bli riktigt utsliten!

 4. Tidsklemme? Kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. 😉

  Men jeg kan forstå hvorfor du velger å fokusere mer på det du trives med. Trivsel med det man gjør er absolutt undervurdert.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.