Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det er mange tanker som surrer

1255215395_kfm_homeDenne uken må være en av de ukene i mitt liv som har gått kjappest. Det har skjedd mye på jobb og masse på hjemmebane. Noen ganger skjer det så mye at alt går i surr for meg. Trodde aldri jeg skulle trenge det men en kalender må jeg bare ha. Hvis ikke glemmer jeg det meste.

Jeg har ikke mottatt kredittkortregningen fra Skandiabanken enda. De har lang rentefri betalingsutsettelse, hele 50 dager. Som jeg har nevnt tidligere glemte jeg å stoppe det automatiske trekket på min fond spareavtale. Dette betyr at det ble tatt 2 000 penger av de jeg skulle bruke til å betale kredittkortet. Ettersom jeg får lønn snart vil jeg likevel klare å dekke det uten å betale noe renter på det + være i gang med fondsparing igjen. Ja, jeg er ganske fornøyd med det!

Bil er ikke gratis

Så kommer vinteren, vi har to biler. En billig bil som fruen bruker til og fra jobb når det er vinter. Vi har også en annen dyrere bil jeg bruker i jobb og hvis vi skal på noen langturer. I dag var det prosjekt legge om til vinterdekk på billigbilen. Siden et dekk var punktert kjørte jeg opp til et firma her i byen som kunne legge om dekk og reparere det punkterte dekket for 300 kroner. Det synes jeg var en god pris! Slipper å kjøpe nytt dekk også, sparer inn noen kroner der til neste vinter i steden.

Den bil jeg bruker i jobb skal jeg bytte dekk på selv i morgen. Jeg er ekstremt fristet til å bare la noen andre gjøre det å betale men jeg har bare godt av å jobbe litt fysisk selv.

Jeg har også tenkt på nødvendigheten å ha den dyre bilen vi har i dag. En BMW 5-serie stasjonsvogn 2002 mod. Ja, jeg har nok kunnet klare meg fint med noe billigere men når det gjelder bil vil jeg ikke kompromisse så mye. Denne bilen synes jeg er en drøm å kjøre på vinteren. Vi kommer til å beholde den såfremt det ikke skjer noe drastisk. Vi skal kunne klare å ha den selv om en av oss blir uten arbeid. Hvis ikke har den en verdi på mellom 170 – 200 000 kroner hvis ting skjærer seg.

Mange tanker

Det er også mange tanker som surrer i mitt hode. Er økonomien optimal slik vi har den nå? Kan vi endre på noe for å få enda bedre oversikt? Bør vi prioritere pengebruken på noe annet? Hvis vi ønsker å kjøpe / bygge hus? Har vi råd til det? Hvordan vil økonomien se ut da? Osv osv …

Det vi kommer frem til er at vi har det veldig bra akkurat nå. Hvis vi sammenligner oss med andre ser vi at vi har det vi trenger og mer enn det. Ser vi på mennesker som bor andre steder vil det i deres øyne virke som at vi allerede velter oss i luksus. Med dagligdagse ting vi tar for gitt. Jeg tror det er viktig at man er oppmerksom på det. Det demper lysten på å alltid ha noe nytt. Selv om ikke jeg helt er der enda.

Litt om ekstra inntekt

Selv om vi allerede velter oss i luksus jobber jeg også med min ekstra inntekt. Hvem vet, kanskje jeg mister jobben?. Da kan det være greit å ha noe å falle tilbake på.

Det som er litt morsomt her er at jeg ikke har jobbet noe særlig på det andre nettstedet den siste tiden. Likevel øker antall besøkende noe som også øker inntekten. I september måned 2009 hadde jeg ca 33 kroner i inntekt fra Google AdSense. Allerede nå, i oktober har jeg opptjent ca 30 kroner og det er enda mange dager igjen av oktober måned.

Dette synes jeg er litt morsomt. Selv om det ikke er noen store summer. Hvem vet hvor mye det kan bli? Spennende! 😀


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.