Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det kom penger inn på kontoen!

Disse pengene kom fra Google. Hele 875,33 kroner. 4 687 kr i inntekt har jeg hatt fra Google i 2010 så langt. Må si meg ganske fornøyd med det da jeg ikke har regnet med å få såpass mye. Når dette er sagt ønsker jeg å bevege meg bort fra adsense etterhvert. Google kan når som helst, uten noen som helst grunn stenge av min adsense konto og fryse pengene.

Dette har bland annet skjedd han som driver bloggen: Soon to be a Billionaire. Han hadde ca 4 000 kroner på kontoen når Google bestemte seg for å stenge den grunnet mistenklig aktivitet.

Derfor, er det noen som ønsker annonseringsplass her er det bare å ta kontakt. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


30 kommentarer om “Det kom penger inn på kontoen!”

 1. @Nyhehtsbloggen: Noe av det flotte med blogging er at en kan skrive om akkurat det en selv ønsker og når en har tid, så får leserne heller tilpasse seg etter det. De kan lese akkurat de bloggene de selv ønsker. Med de trafikktallene som formuebygging har så er det tydeligvis mer enn nok av dem som er interessert i det han skriver, inkludert meg. Kanskje er jeg også interessert i å annonsere. Tittelen på bloggen er formuebygging, da kommer en vel ikke akkurat foruten å skrive om de pengene han tjener på bloggen, er det ikke interessant så finnes der tusener av andre blogger å lese.

 2. Ja, man kan skrive akkurat hva man ønsker, og det er fint med blogging. Jeg for min del foretrekker STBAB sin blogg, og trekker meg mer og mer ut fra denne bloggen. Det er jo bare det samme opp og opp igjen. Men selvsagt, det er min mening.

  Det er helt sikkert mange som synes det er interessant å lese de samme innleggene gang på gang. Akkurat lik er de ikke, men det er jammen det ikke mye forskjell. Å tjene penger på nett i dag er faktisk ingen tryllekunst.

 3. @Nyhetsbloggen, synd at du trekker deg ut. Men jeg kan ikke please alle her i verden. Er enig i at stbab har en flott blogg men jeg har rett å slett ikke de samme økonomiske kunskapene som han.

 4. @Nyhetsbloggen: Du skal selvsagt lese de bloggene du foretrekker, om det så betyr at du trekker ut av denne. Han skriver om privatøkonomien sin og hva som skjer der, det er selvsagt ikke alltid like spennende i privatøkonomien, men han kan da ikke akkurat begynne å dikte opp noe heller? Hvis du har vært leser her en stund eller har lest gjennom arkivet så skjønner du at dette går i perioder. Noen perioder er mer spennende enn andre da det gjerne skjer med i privatøkonomien som er verdt å blogge om, og slik er det sikkert med din økonomi også. Det er snakk om 1 innlegg om Adsense inntektene i måneden, hvis dette er for mye for deg, ja så gjør du nok dette rette ved å heller bruke tiden din på å lese de bloggene du foretrekker.

 5. Er det ikke lov å skrive at jeg ikke har interesse av å lese det samme opp og opp igjen? Dette er min mening, og det får du bare godta Aksjebloggeren.

  Selvfølgelig kan ikke Formuebygging gagne alle, og det har jeg heller ikke skrevet. Sikkert mange som har interesse av å lese om disse Adsense-inntektene.

  Men som sagt, vi har forskjellige interesser…

 6. Selv må jeg innrømme at jeg sjeldent får lest så altfor mye på andre blogger fordi jeg sliter med disse ballene mine… Ja, de i luften altså. Høhø. Men jeg er enig med Aksjeduden her, samtidig som jeg forstår og respekterer Nyhetsduden sitt valg også. Hver sin smak, og jeg vet at det kan være fort gjort å gjenta seg selv når man blogger. Derfor vurderer jeg å gjøre noe «litt uventet» nå i november på min blogg, men har ikke helt bestemt meg enda… hmm.

 7. @Nyhetsbloggen: Jeg tror du skal lese kommentaren min en gang til om du tror jeg ikke godtar og respekterer dine valg og dine meninger, det gjør jeg absolutt, og det er jo tross alt det halve kommentaren min handler om. Siterer meg selv «Du skal selvsagt lese de bloggene du foretrekker, om det så betyr at du trekker deg ut av denne» også skal du kanskje lese siste setning om igjen. Andre halvparten prøver å forklare hvorfor ikke en blogg om privatøkonomi ikke alltid kan være like interessant, i tilfelle du ikke leste den biten heller. Det jeg derimot forventer nå er at det ikke kommer en ny kommentar hvor du forklarer at du ikke er interessert i å lese på neste innteksrapport, for da har du ikke respektert ditt eget valg 😉

  @Sindre: Haha.. Good one 😉 Og jeg synes du skal gjøre noe litt uventet siden du nå har skrevet det. Ikke snilt å gjøre oss nyskjerrig på den måten og ikke følge opp 😉

 8. Hehe, det blir en 30 dagers utfordring, og jeg har allerede begynt på den. Men jeg har valgt å ikke blogge om den enda, og heller ta det som en ukentlig oppsummering – hvis jeg i det hele tatt skriver om det. Har litt med personlig utvikling å gjøre, men ingenting om blogging som tema eller økonomi, så derfor er jeg litt usikker. Og så får jeg se hvordan det går denne uken også først og fremst. 🙂

 9. Jeg leser de bloggene jeg foretrekker, men jeg skjønner ikke hvorfor du skal henge deg så mye opp i dette. Tilbakemeldinger er vel alltids kjekt å få?

  Og jeg aksepterer at han skriver om privatøkonomien sin. Sikkert svært mange som synes det er interessant å lese om disse inntektsrapportene, men jeg er en av de som ikke synes det er interessant. Jeg tviler ikke på at det er mange som synes det er interessant, for mange tror rett og slett ikke at det er mulig å tjene penger på nett.

  Ha en fin dag!

 10. Joda, tilbakemeldinger er jo flott å få, men i dette tilfellet hang jeg meg litt opp i dette rett og slett fordi vi allerede vet hva at du ikke er interessert i å lese om innteksrapportene til Formuebygging. Du har kommentert det før, det er ingen ny tilbakemelding. Okei, så vi vet at du ikke er interessert i å lese om det, så derfor mister det litt av poenget om du kommer tilbake å leser det du ikke er interessert i å lese for så å kommentere for å si at du ikke er interessert i å lese om det. Det blir jo nesten som om jeg skulle besøke en eller annen fjortisblogg og skrevet at jeg ikke er interessert i å lese om mote, hver gang hun skriver noe om mote.

  I tilegg har vi det at noen av kommentarene dine rett og slett kan oppfattes som spydig på andre enden når en ikke kan høre tonefallet.

  f. eks «Joda, litt selvskryt må være lov. Men ikke slik at man nevner det i annenhvert innlegg her på bloggen. Joda, gratulerer med å ha tjent penger på nettet, men det er faktisk ikke så vanskelig!»

  Formuebygging prøver ikke å skryte av at han har tjent penger. Hele bloggen hans handler om Å BYGGE OPP «FORMUE», da er det høyst relatert å skrive om hvilke inntekter han får inn og hvordan han reinvesterer disse. Mens du får det til å virke som om han kun er ute etter å skryte av hvor mye han har tjent, og det er jo bare så lett, enhver idiot kunne jo ha greid det liksom.

  Ha en fin kveld du også! 😉

 11. Ok, da har jeg kanskje misforstått deg litt ja, men det er godt du ikke mente å være spydig med det 🙂 Er ikke alltid like lett på internett når en ikke hører det som skrives, spesielt når det finnes mange der ute som faktisk er ute etter å være spydig. Men da legges dette dødt 🙂

 12. Synes det er artig å lese «økonomiske rapporter», og spesielt om Adsense. Husker selv hvor kjekt det var da de første tusenlappene fra Google kom inn på konto. Hadde jeg vært deg, hadde jeg fortsett å bruke Adsense (det har jeg selv gjort i mange år). For slike som Sindre, som har bloggen som levebrød, er det kanskje mulig og fordelaktig å bruke tid på å gjøre annonsejobben som Adsense ellers gjør automatisk. Dette betyr jo mer arbeid (og dermed bruk av tid) – men også mulighet for enda mer inntekt fra den publikasjonen (bloggen) man driver. En kombinasjon av flere typer annonsesalg er kanskje det mest optimale.

 13. @Magnus: Enig med deg. Får se om jeg sparker ut adsense helt og holdent, det kommer litt an på hva som skjer fremover. Det optimale er såklart en blanding av diverse annonsører og det jobbes med en del annonseringsavtaler i bakgrunnen.

 14. Er nok ikke dumt å bevege seg vekke fra google. Adsense er greit å bruke i begynnelsen. Tar nesten ingen tid å sette opp og en får betalt per klikk. Min erfaring er dog at en tjener mer på provisjonssalg. Krever mer jobb og en får mest sannsynlig ikke se resulater med det samme som ved per klikk betaling, men i lengden vil provisjon gi mer en per klikk. Det beste er jo selvfølgelig å selge annonseplass, får betalt på forhånd. Eneste ulempen er jo at en kanskje må betale moms da, det slipper en jo med adsense og tradedoubler f.eks.

 15. Jeg liker denne bloggen nettopp fordi du skriver om privatøkonomien din!

  Anyway….

  Google annonsører? Jeg trodde det var adsense jeg? Hva slangs annonser sikter du til da?

 16. Fortsett med inntektsrapportene! Det er veldig interessant å lese om hva andre bloggere tjener på sine blogger.

 17. Synes også du har fått bra utbetaling fra Adsense, sjekket selv nå min konto og der var det «bare» 1200kr hittil i år 🙂

  Men for all del, fortsett med rapportering 😉

 18. Synes det er veldig greit med rapportene dine jeg, så sånn sett er jeg uenig med nyhetsbloggen der… Liker bloggen din godt, keep up the good work! Misunner deg Adsensen din 😉

 19. Formuebygging, har du fått noe ut av Hostgator etter at du la ut banneren til venstre? Blir det no pæeng?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.