Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Det meste går nedover, noen tanker om det

For ikke mange måneder siden ble fonds-beholdningen over 300k. Legger jeg til krypto ble det såvidt 400k. En milepæl for undertegnede.

I skrivende stund har dette tallet endret seg i motsatt retning som hos mange andre. Samtidig som nyhetene pepres med fryktinngytende overskrifter.

Det er viktig å få ut informasjon til folk. Er det slik at man vil begrense smitte er det bare å respektere det myndighetene sier og følge de instrukser som gis. Selv om kanskje du, ikke er i risikosonen. Er andre mennesker det.

Dette nettstedet, har vært operativt lenge. Sist jeg skrev om noe lignende var under finanskrisen i 2008. Innlegget er for øvrig her: Laber verdi på fondene. En liten «blast from the past» kan vi si.

Er dette en ny finanskrise?

Aner ikke, det skjer ting i verden men hvor langt ned det kommer til å gå. Om vi kommer til å få en langvarig nedtur. Ingen som vet, vi kan bare spå og synse.

Så hva skal man gjøre nå da?

Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre, bare hva jeg kommer til å gjøre. Og det er i grove trekk akkurat det samme som tidligere.

Når lønna kommer på konto neste måned vil en del av det gå til investeringer i fond og krypto. Enkelt å greit. Dette er i utgangspunktet planen for 2020.

Kjøper ikke mer, eller mindre. Eller… jeg kjøper nok mer, men det er fordi min inntekt er blitt høyere.

Jeg er klar over, at det kan bli en langvarig periode hvor pilene peker nedover. Som resulterer i lite hyggelig lesing av diagrammer. Dagen det snur dog vil bli mye hyggeligere. For snu, det vil det. Bedrifter og foretak ønsker en ting, og det er å tjene penger. Hvis denne drivkraften forsvinner fra kloden tror jeg vi har et mye større problem.

…og «har vi et mye større problem» er det greit å ha noe krypto i tillegg.

Dette er nå hva jeg tenker, men jeg baserer dette på en langsiktig plan. På ihvertfall 5 – 10 år til fra 2020.

Håper du får sove på natta, og ønsker deg lykke til i stormen. Takk for oppmerksomheten.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.