Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ekstra innbetaling på boliglån juli 2009

boliglan-juliDa har lønn ramlet inn på konto og fått føtter å gå på omtrent samtidig. Det er satt over penger til regningskonto, matkonto, buffer og jeg ser hvordan disponibelt saldo bare minsker. Men det gjør ikke meg så mye. Alle basisbehov for en måned er nå dekt opp og da kan jeg sove godt på natten. De penger som står igjen på brukskonto er «mine» til å gjøre hva jeg vil med.

Vi har også denne måned betalt ned 4 000 kroner ekstra på boliglånet. Totalt i 2009 er det blitt 19 000 kroner utover det vi egentlig trenger å betale. 19 000 kroner. Det er ganske mye det. For hver gang vi gjør dette ser jeg hvor nedbetalingstiden på boliglånet minsker. Det i seg selv er også en motivasjon. Hvis vi vil ha noe større i fremtiden må vi starte sparingen til det nå. Sparingen til det er å betale ned boliglånet så kjapt det bare går. Heldigvis er jeg og fruen ekstremt enig på dette punktet.

Jeg skulle gjerne ha startet min regelmessige sparing i fond på nytt nå. Jeg begynner å få en liten oversikt over hvilke fonder jeg ønsker å legge penger i. Men som jeg skrev i et tidligere innlegg trenger jeg penger på konto … det er noe bilstyr jeg må ordne og det kommer sikkert til å koste en del… Dessuten har vi fortsatt ferie, i regnværet!

Bufferkontoen vil komme opp i 3 700 kroner denne måned. Desverre har vår oppvaskmaskin tatt kveld. Det skjedde for en måned siden ca og jeg har prøvd å fikse den, men har ikke lyktes. Nå ligger det an til at vi kan få kjøpt en brukt av noen kjenninger som skal flytte. Det blir kanskje ikke så dyrt likevel 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.