Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ekstra Inntekt Rapport: August 2009

Først,

I helgen som var la jeg merke til at formuebygging.com var nede ca en og en halv dag. Hvis noen forsøkte å komme inn på dette nettstedet men ikke lyktes beklager jeg dette. Jeg har forsøkt å ta kontakt med firmaet som hoster dette nettstedet (servetheworld) men de har ikke svart på min mail jeg har sendt dem for noen dager siden. Jaja, nå er iallfall nettstedet oppe og det er det som er viktig.

Ekstra Inntekt – August 2009

Ekstra Inntekt (Amazon.com)
Ekstra Inntekt (Amazon.com)

Det er på tide med en ekstra inntekt rapport. Rapporten for juli 2009 kan du finne her. Min plan er å skape en ekstra inntektskilde ved siden av mitt daglige arbeid. Noen penger på konto for det arbeidet jeg har lagt ned har jeg ikke enda, men ting begynner meget sakte å røre seg i den retningen. Her gjelder det å ha tålmodighet.

Jeg må avbryte litt, en av grunnene til at mange ikke «lykkes» på nettet tror jeg har med tålmodighet å gjøre. Fristelsen for å tjene raske penger er stor, men det er nesten umulig hvis du ikke begynner å vandre inn mot det ulovlige, og det skal vi ikke gjøre her. Jeg ser på dette i et langt perspektiv, jeg MÅ strengt tatt ikke ha ekstra penger nå. Det har nok mye med mental instilling å gjøre, tror jeg…

Nettsted

Min ekstra inntekt kommer fra et annet nettsted jeg driver. Et nettsted med artikler og informasjon vedrørende et spesifikkt tema. Inntektene kommer fra annonser. I hovedsak Google Adsense og produktannonsering fra Amazon.com.

I August kan jeg se disse tallene:

 • Adsense = 43 kr (juli = 36 kr)
 • Amazon = 64 kr (juli = 77 kr)

Tallene snakker for seg selv, adsense var bedre i august måned men Amazon var litt lavere. Den lavere amazon inntjeningen skyldes en produktspesifikk side som mistet litt av sin plassering i Google. Der mesteparten av trafikken til nettstedet kommer fra. Likevel synes jeg det er helt kurante tall tatt i betraktning at jeg ofte har under 100 absolutt unike besøkende på nettstedet per dag. De som faktisk kommer inn konverterer ganske greit.

Total inntjening fra starten til i dag er følgende:

 • Adsense = 182 kr
 • Amazon = 171 kr

Totalt 353 kroner til nå. Utbetaling kommer ikke før adsense kontoen kommer opp til 600kr, samme for amazon.

Noen synes kanskje dette er småpenger, og det kan jeg nok være enig i. Likevel er jeg enda i startfasen og det finnes ingen grunn til at beløpene kan bli høyere. Det er bare å fortsette med det jeg holder på med. Til slutt vil det meste gå på autopilot og jeg kan lene meg tilbake å tenke på at nettstedet tjener penger for meg samtidig som det hjelper folk med å finne det de søker etter.

Hva skjer videre nå?

Det jeg holder på med har ikke bare sine lyse sider. Jeg blir ekstremt sliten. Fikk faktisk en liten knekk for ikke mange dager siden.

Jeg har bestemt meg for å ta det litt mer med ro. Det har blitt sene kvelder og med en vanlig jobb, et barn på to år og en samboer jeg vil spendere tid med blir døgnets 24 timer litt lite. Fikk kjenne det på kroppen nylig, den sa i fra! Det er nok lurt å høre etter denne gangen …

Nettstedet klarer seg selv uten at jeg må gjøre noe på det hver dag. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Ekstra Inntekt Rapport: August 2009”

 1. Du kan jo invitere gjesteskribenter? Det finnes faktisk folk der ute som skriver brukbart, men som ikke nødvendigvis ønsker seg et helt eget nettsted.

  Har jeg hørt.

 2. Dragen,

  Det var et veldig godt forslag. Hvis noen ønsker å stille opp med et gjesteinnlegg er det helt i orden for meg. Det vil gjøre dette nettstedet nyttigere for andre ved å få flere synspunkter på temaet økonomi. Det kanskje blir litt tørt i lengden å lese mine tanker hele tiden.

  Det som først kommer opp i mitt hode er hvordan noe slikt kan gjennomføres på en enkel måte. Lage en ekstra kategori som heter Gjesteskribenter kanskje? Med noen få og enkle, fornuftige regler. Så sender gjesteskribenten inn teksten på e-post og jeg publiserer den?

  Kanskje Dragen har noen synspunkter på dette?

 3. Du kan ha konkurranse – det har både Glabladet og Get Rich Slowly hatt i det siste. Eller du kan skrive en bitteliten notis på siden din om at du er åpen for gjesteskribenter.

  Du kan vel også utveksle blogginnlegg med andre bloggere, hvis du kjenner noen du syns er gode.

 4. Jeg tror ikke jeg ønsker å ha en konkurranse. Det er litt for mye arbeid med det akkurat nå. En liten notis om at det er mulig å sende inn gjesteinnlegg skal jeg lage.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.